Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Vykortet”

  1. Så otroligt fint! I vanliga fall vägrar jag ens prata om att eventuellt bo utanför stan, jag älskar betongen. Men du om någon får mig ändå att tänka annorlunda, om än lite. 🙂

  2. Va lycklig du måste vara som får chansen att titta ut genom ditt sovrumsfönster i dagsljus på en helt vanlig tisdag. Själv lever man i ett konstant mörker just nu. De få timmar det är ljust tillbringar man på ett tråkigt kontor. Njut av varje sekund du kan tillbringa i dagsljus. Jag är lite avundsjuk på dig, men vet att jag snart får börja jobba hemifrån jag med och det ska bli så härligt.

  3. Hej! Du tar så himla fina bilder!! Får mig att vilja dumpa studentboendet och köpa en villa på landet istället. Du har säkert fått frågan tusen gånger men vad använder du för kamera?

  4. Så fint! Mysiga och diskreta men fina kontraster av det kalla och den röda ladan. Har du funderat på att måla tavlor av omgivningen? Du bor så fint beläget och allt 🙂

  5. Men åh, du får inte, får inte, får inte visa sådana här vidunderligt vackra bilder! Här står jag redo att packa väskorna, lämna allt jag lever och har, och åka och knacka på din dörr! 🙂