Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Lingon”

 1. Clara, min idol! Jag blir så hemskt trött och deppig under vintern och bara längtar till våren. På våren lever jag upp! Men jag vet att du gillar vintern:) Hur råder jag bot på att bara vilja ligga och sova och dra täcker över huvudet och gråta tusen tårar under vintern? Dina bästa vintertips?

 2. Gud vilken underbar människa du är! Skulle vilja vara lika härligt pysslig och kreativ som dig, eller det är jag men ger dessa förmågor varken tid eller utrymme. Därför är det så härligt att inspireras av din blogg! Den får en att ta tiden för att göra det man vill och mår bra av. Forstätt inspirera, lycka till med alla dina projekt och framför allt med den lilla knodden!

  Massor av kramar!

 3. Hej Clara underbar! Tycker det är så fantastiskt att få kika in hos dig någon gång under dagen och se vad du har för dig, blir alltid lika pysselsugen och glad av dina färgglada bilder från ditt hem! Undrar därför om du inte skulle kunna göra ett hemma hos så vi får se alla dina vackra rum? Är så himla nyfiken på om du har något sådant rum där du bara kastar in saker, för du känns helt tvärt om =)
  Kramar!

 4. hej!
  gillar din blogg väldigt mycket, jag undrar vart du har köpt ljuskronan som du har prytt med lingonris?

 5. …måste bara skicka ett boktips till dig, en bok som heter “Ju mindre du gör, desto mer får du gjort” av Tommy Hellsten. Hoppas titeln väckte lite nyfikenhet! 🙂
  Ha en god jul!

 6. små längtar lite till julen redan, men det vågar man ju inte säga till nån, haha. så tittar lite hur du hade det i julas. Har set din fina ljuskrona flera gånger i bloggen och undrar vart du köpt den, eller är det kanske ett loppis fynd? 😉 ha det bra i umeås höst regn idag. Kram Elin från Brån