Granen

Nu är granen pyntad. En fin grej att dekorera med är polkahjärtan. Limma ihop två polkakäppar med en limpistol eller smält socker – häng sedan i granen eller ett fönster.

Jag har en zinkhink som julgransfot. Snyggt, praktiskt och man behöver inte vara rädd att granen torkar ut när den har så mycket vatten.

Pyntet går i ett silver och polkatema i år. Jag är så glad för vår fina gran som vi fick av grannarna. Den är riktigt knubbig och tät.Melker sover räv på soffan. Tack och lov verkar han inte gilla att äta polkakäppar.

Mina fina änglar som jag tror kommer från min farmor ursprungligen.Det blev en vit och krispigt fräsch jul i år. I alla fall i vardagsrummet.

Så ska julen pyntas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

34 kommentarer på “Granen”

 1. Åh vad fint det var med granen i zinkhink, men jag undrar samma som Josefin, hur har du fått den att stå stadigt i hinken?

 2. oh, så fint med polkahjärtan, tack för det fina jultipset! puss och kram du är finast och mest inspirerande i världen!

 3. Jättefina bilder! Jag måste verkligen bara fråga dig en sak; vart kommer din gungstol ifrån? – Jag har en exakt likadan nämligen! Lustigt 🙂

 4. Jag saknar att ha den där vita julen här i Australien, det känns så fel me djulgran inomhus när det är 40 grader sol utanför dörren. Dessutom ville jag bara säga att jag aldrig hört uttrycket “sova räv” förut, men när jag ser bilden på sötaste Melker så makes it perfect sense, hur kan man inte säga “sova räv” om den positionen.

 5. Hej!
  Hittade din härliga blogg av en slump men blev så glad när jag började läsa den! Extra kul när jag ser att Du har en hund av världens bästa ras Dansk/svensk gårdshund. Vi är uppfödare och har kennel, http://www.gardshund.folbert.se/
  Livet är ju aldrig tråkigt när man har hund 😉 Mycket bus blir det….
  God Jul / Anne

 6. ÅÅÅÅH vilket uuuunderbart tips med polkagrisarna! har dessvärre ingen limpistol… får bli till nästa är helt enkelt 😉