Pastellkaramell

Mitt senaste loppisfynd är dessa makalösa koppar. Jag hittade tolv stycken felfria pastellfärgade koppar med guldkant och fat. Allt i benporslin från Gustavsberg. Priset? Strax över hundringen för hela baletten.

Nu står de framme på stringhyllan i köket. De är så fina så jag vill då rakt inte gömma undan dem i något skåp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

41 kommentarer på “Pastellkaramell”

 1. Vilket fantastiskt fynd, hurra för loppis säger jag bara!! Förstår verkligen att du vill ha kopparna stå framme.

  //Elvira

 2. Av pasteller blir man snäller (som du brukar säga!). Tack för en fin blogg som jag endast hittade till år. Även fast jag nog kan få lite prestationsångest för att jag inte hinner göra egna små servettringar eller dekorera pepparkakshjärtan med namn och allt, men ändå!

 3. Nu blir jag faktiskt lite avundsjuk. Sådär fina saker har jag aldrig sett på loppis här i Uppsala, och då har jag ändå jagat nya koppar eller muggar i ett helt år. Grattis till fyndet!

 4. Ha-ha! Ja jäsiken du. Ibland skall man ha tur! Det är just det där som gör loppisar spännande…man vet aldrig vad som dyker upp eller vad man behöver heller för den delen 😉

  Önskar ett gott nytt år.

  Från A på Marieberget i stan.

 5. Hej! Beställde din kökskalender och betalade i början av december men jag har inte fått någon. Har försökt maila dig utan svar. Tacksam för kalender eller pengarna tillbaka.

 6. Kan bara instämma med de föregående, de ser superfina ut! Vad kul att du lyckas hitta så mycket tjusigt jämt 🙂