Hyllfix

En till hylla har fått komma upp på väggen i barnkammaren. Inget fancy, jag byggde den själv av konsoler och hyllplan från ett byggvaruhus. Med lite vit färg och krokar under blev det himla praktiskt och fint!

De snygga ankarkrokarna kommer från Broarne. Själva skruvarna var lite långa så jag fick ta av dem med vinkelslipen.

Men bra bidde det tillslut. Och mer förvaring behövs alltid – det är inte klokt vad mycket grejer ett litet barn kan ha!

Sätt färg på barnrummet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 kommentarer på “Hyllfix”

 1. Jag håller med om att ett barns grejer kräver fiffig förvaring. Riktigt fin hylla du lyckats få till och krokarna under var fiffiga och det som hänger på dem: ack så vackert! Tack för en fin blogg, den gör min dag! Superkul också nu när ni fått tillökning! Grattis igen!

 2. Vad fiffig du är.. skriver ofta ner dina små tips och genomför de här hemma. Jag älskar att pyssla och din fantasi är det som sätter igång mig 🙂

 3. clara, jakob: grattis! grattis till er och grattis till barnet får man väl också säga! jag ser att paket kom fram och jösses vilken tajming!? 🙂 grattis allihop. grattis melker också. många hälsningar och lyckönsk!

 4. Ja det är helt galet vad barn drar till sig prylar, manicker, kläder och diverse. Håller på att bli tokig nu när jag funderar hur vi ska rymma ett till barn i detta hus. Jag sorterar bort barnsaker, säljer, ger bort och kastar. Vi har sparat varenda pinal sen sonen var bebis och det tar verkligen plats. Jag hoppas att jag kan sortera bort nu allt eftersom Smulan föds och blir stor så vi rymmer annat skoj i huset. Älskar verkligen tapeten, så otroligt fin! Kram!!

 5. Hej Clara! Tusen grattiskramar till er! Er pojke är så himla fin! Jag ser att den lilla Lunafiguren sitter på hyllan. Vad roligt!
  Kram Malin

  1. Ja, var den från dig? Det satt ingen lapp på paketet tyvärr. Men tusen tack – den var vansinnigt söt!

 6. Det är så himla fint i Den lilles rum. Tapeterna! Jättefin hylla också. Önskar jag var ens hälften så pysslig som du är..

 7. Stort grattis till ditt lilla smultron!
  Så fint det varit att få följa er vägen hit. Tjusiga hyllor i tjusigt rum också!

 8. Det där med barnsaker är fascinerande. Det verkar som om de förökar sig själva och svämmar över alla lådor man försöka trycka ner dem i! Ett tips: packa undan alla storlekar ni inte använder för tillfället. Samma sak med leksakerna: plocka undan några, ta fram, byt ut och det är alltid lite som julafton med bonusen att leksakerna inte tar över. Lycka till och många kramar till er!

 9. Helt fantastisk vilken inspirationskälla! Din blogg har nu en ny trogen läsare,haha. Stort grattis till den lille!

 10. Hihi, det är SÅ roligt att du är så händig! Att skruvarna var för långa, äsch, du kortar ner dem med vinkelslipen bara.
  Åhhhh, det gör det dubbeldubbelroligt att läsa! Och så gör det mig lite modigare 🙂

  Kram!

 11. Än en gång, himla mycket grattis. Så kul att ni verkar må bra. Han är himelskt vacker Clara.
  Jag har startat en ny blogg. När du orkar och har tid får du gärna titta in. Bloggförebilden! 🙂 kram kram

 12. Har du nämnt om det ens är en pojke eller flicka? 🙂 har h*n nåt namn ännu? Underverket är otroligt sött…! Lycka till!

 13. Clara! Jag blir så glad av att du lever som du lär. Själv försöker jag vara genusmedveten och feminist men frågar ändå det första jag gör om vad det är för kön på ungen innan jag frågar om allt gått bra. Du är fin du som ignorerar så ointressant information som vilket kön du fått på ditt välskapta barn! Grattis!

 14. Åh Clara! Det här är ju så spännande och kul! Tänk att du fått en liten bebis! Så otroligt! Många utropstecken här hehe. Jag är SÅ glad för eran skull och önskar er allt gott. Hoppas du hinner vila från bloggosfären också och få tid för ditt lilla mirakel. Och vilket fint litet rum han får! Varmaste /N

 15. Hej Clara och stort grattis till den nya familjemedlemmen!
  Jag är lite nyfiken på vart du fått tag på den fina skålen du har på hyllan?

  MVH Emilie

 16. Först och främst. Ett stort grattis till ert barn. Den största gåva livet kan ge. När jag sedan läser att ni båda planerat för att vara hemma den första tiden, oj så glad jag blir. Önskar att så många fler insåg så mycket glädje och fina minnen som det kommer att ge. Att sedan barnet får en fantastisk start med båda föräldrarna hemma, ja det är en bonus som heter duga och räcker livet ut.

  Så fint du gjort, med krokar o allt, jag gillar de starkt. Fortsatt lycka önskar jag er!

 17. Hur kan man ha sån tur att man hittar så fina tapeter second hand? Häftigt! De är helt perfekta till en barnkammare och jag älskar den varma gula färgen!

 18. Åh, Emma Adbåges böcker är så fina. Ser att ni har Leni är ett sockerhjärta på hyllan. Illustrationerna är sjukt fina. Och tapeterna du har hittat – jag säger bara åh!

 19. Åh så mysigt, jag verkligen njuter av bäbisgrejset på din blogg… Och får massa inspiration till de två barnrummen vi ska inreda i april när vi äntligen flyttar till eget hus!! Tack för det!

 20. Så himla fint! Jag önskar att jag också skulle orka vara kreativ och fantasifull men skolan tillåter en bara att vara teoretisk just nu.

 21. Hej Clara!
  Jag undrar över vad det är för gul tapet du har i barnkammaren. Jag känner inte igen den. Den är otroligt fin!!
  Tack för all härlig inspiration du ger.
  /Anna