Jag har känt mig så himla vårpeppad hela dagen idag! Vaknade av hantverkarna som höll på att sätta in vår nya fina ytterdörr i gammaldags stil och när jag kom ner på morgonen var det bara så himla ljust och fint och och vårigt i vartenda hörn! Jakob storstädade köket igår kväll och jag satte upp nya gardiner och klädde om kökssoffan. Jag har plockat fram lite röda accenter igen, som har fått vila sedan i julas.

Quilten jag fyndade på mellandagsrean har jag klätt om kökssoffan med. Perfekt eftersom den är lite vadderad och gör soffan mjukare. Jag bara svepte den kring sitsen och fäste med min häftpistol på undersidan. Tyget som “blev över” pulade jag bara ner under locket.

På köksbordet står en härlig och lite vildvuxen tulpanbukett jag fått från gänget på tidningen Yourlife. Tack snälla ni!

Idag är bara en sån där dag när jag är så himla glad och livspeppad att jag blir tårögd. Jag har världens finaste unge – frisk och glad och len som en vetedeg! Världens finaste man och hela våren full av roliga, mysiga, spännande och lite hemliga planer. Jag bara känner hur hjärtat sväller av tacksamhet och kärlek till Gud. För ganska precis tre år sedan stod jag vid min mammas dödsbädd, verkligen på botten av den djupaste avgrund. Tänk om jag då vetat att jag skulle få bli glad igen – ja till och med lycklig! Livet är förunderligt.