Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Nödvändigt gott”

 1. Är så avundsjuk på dig som har så mycket plats att ha alla dina fina pryttlar. Det “värsta” är att om du hade bott i min lägenhet så hade du antagligen fixat den lika supermysig som du har ditt hur.. Vissa (du) kan inreda alltså 🙂

 2. Eller hur?! Man kommer hur långt som helst i köket med dem ingredienserna. Mitt tips är att du även börjar ge din bebis lite vitlök i maten när det är dags för annan mat än bara mjölk. På de viset så håller sig bebisen riktigt frisk. 🙂

 3. Jag tål inte vitlök, men resten går jättebra.
  Det kan nu bero på min konstruktion. Den som gör mig till bäst av alla. Enlig mig alltså.

 4. Hej,
  Får jag be dig om en tjänst?

  Vill du hjälpa mig sprida min namninsamling jag har på min blogg, där jag kämpar för att min dotter ska få stanna kvar i Sverige och slippa spendera hela sin sommar med främmande människor i ett annat land.
  Det vore jättesnällt!
  Du kan läsa allt om det här:

  http://asahoffman.blogg.se/2011/may/namninsamling-for-rattvisan.html

  Jag brukar inte sprida mitt budskap via andra, men detta är viktigt för mig…

  Tack på förhand och kram!

 5. Ett vanligt misstag när man har oljan framme är att den står vid spisen vilket den inte skall göra utan den bör stå svalt, 14-16 grader, annars härsknar den och smakar inte alls gott! Smaken håller sig bäst när den förvaras mörkt.