Prickig puma

Jag försöker lägga upp fler outfits här på bloggen eftersom det är något som efterfrågas. Oftast går jag dock omkring i sådant som inte alls är särskilt kul att fota. Men ibland smäller det till! Som häromdagen när jag var kittad med min röda klänning. Köpt på second hand och skorna har jag lånat av min syster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

51 kommentarer på “Prickig puma”

 1. åh! vad fiiiiiin du är! ÄLSKAR klänningen! Sån tur jag har att jag hittat några godingar jag med, på second hand! Åh, nu vill jag vara frisk så jag också kan klä mig så fint!!!

 2. Uppenbarligen är det inte många av “min typ” som läser den här bloggen. Jag älskar dina bilder och din heminredningsstil. Men din klädstil är verkligen inte min stil och inte majoritetens i samhället heller…. Men alla är vi olika. Och tur är väl kanske det…. Jag skulle naturligtvis inte heller ta på en nyfödd pojke en klänning! Så det så!! Tack för ordet!

 3. Hörde dig i radio för ett tag sen.
  Du förväxlar…

  Nåt som LUKTAR luktar illa!
  Nåt som DOFTAR doftar gott.

  Inte tvärtom.

  1. Jag har ju aldrig sagt att något doftar illa. Däremot att det luktar gott. Det är väldigt vanligt och ett allmänt vedertaget begrepp som alla förstår. Uttrycket har ungefär 1,5 miljoner träffar på google.

 4. Härlig klänning! 🙂 Kul med outfits. Men det är blandningen som är bra med din blogg.
  Tycker också det skulle vara spännande att se din “bröllopsoutfit”, finns det bilder här på bloggen? 🙂
  Och Bo, jag förknippar “doft” och “doftar” med något som luktar ILLa. Beror nog på att min mamma brukade använda dessa ord om “fislukt” och liknande. Varje person har väl egna uppfattningar om ordens betydelse, utifrån egna upplevelser. Sen vad ordens egenliga “allmänna” betydelse är, det är ju en annan sak.

 5. Vilken ljuvlig prickklänning! Och det är ju så snyggt med vitmålat trä. Vi bor i en gammal 20-tals trävilla och jag drömmer faktiskt om just sådana väggar. Hur gick ni tillväga?
  Trevlig dag!

 6. Åh snälla Clara, hur målar man bäst träväggar sådär vita och fina som på bilden? Vi har precis köpt ett sommarhus som har furuväggar överallt. Tack

 7. Grymt fin klänning! Gillar också att du erkänner att det inte är varje dag man klär upp sig, men att det kanske inte är de dagarna man väljer att fota!