Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer på “Godnatt”

 1. Vad fint ni har det. Hos mig är det mörkt men jag är pigg ändå. känner igen mig i ditt inlägg om att göra saker sent på kvällen/natten. Det är då jag är som mest kreativ. Önskar dig en god natt med god sömn

 2. I Skåne är det tyvärr nästan mörkt om nätterna även på sommaren men bara mörkt några timmer. Vid halv fyra tiden börjar koltrasten sjunga och sen är det svårt att sova. Nu är nätterna varma och ljuva och man vill var uppe och ute och njuta.
  Sov gott i majnatten
  Anna på Tant Hulda

 3. Ja visst är det underbart med dessa ljusa kvällar vi har förmånen att får ha här i Norr 🙂

  Jag brukar gå ut på altanen och bara stanna upp för att lyssna på fåglarnas kvittrande. Det är så lugnande på något sätt 🙂
  När jag sedan lägger mig brukar fönstret få stå öppet en stund, så jag kan ligga och lyssna på fåglarna. En härlig tid just nu helt enkelt 🙂

  Kram från Vindeln 🙂

 4. Ja nu skulle det ju helt klart vara mysigt med norrland istället för västgötaslätten 🙂 har är det svart som kol!

  Godnatt

 5. Pingback: Godnatt | FNOWare
 6. Det saknar jag mest med i sverige de ljusakvällarna.. Här i usa där jag bor är det kolmärkt kl 20.00. Så trist

 7. Ljusa sommarnätter är något utav det finaste som finns. Här på Island blir det inte mörkt, eller riktigt mörkt blir det aldrig nuförtin’, runt 01.30 och sen blir det ljust runt 02.30 igen. Helt makalöst, precis som i Norrland 🙂

 8. Ja, just det, nu bler det vita nätter för er….

  Det är ju en av de största attraktionerna för Ryssar och japaner!
  Vita nätter frågar alla om som kommer på besök…vita nätter…jaaa…men då får ni åka lite längre norrut!

 9. Hej Clara.

  Det där kan va ett av de vackraste fotografier jag någonsin sett. Sålde inte du för ett tag sedan vykort med fotografier du tagit? Skulle den där bilden bli ett vykort så skulle jag köpa på mig ett lager;) Skulle man kunna köpa den i tryck i större format så skulle jag också handla den för att kunna ha den på väggen och titta på varje dag. Just sayin:)

 10. Mycket vackert indeed… Så där så man sitter och ser ut över världen, håller andan och tänker att livet, jorden och varandet är så stort och övermäktigt fantastiskt oförutsägbart. Lycka…

 11. Åh jag förstår precis vad du menar! Inatt kunde jag inte gå och lägga mig, för det var så vackert ute! Det blev aldrig mörkt. Så underbart! Nu är ljuset tillbaks!! 🙂

  Hoppas du haft en bra helg 🙂
  Kram / Jonna