Fel proportioner

Såhär har lillen och hunden spenderat många timmar. Nöjda och glada. Men nu är det lite mer vrede. Det blir väl så när de börjar vilja röra sig mer. Jag kan ju bara föreställa mig hur tungt det skulle vara om jag själv hade ett huvud så stort att händerna inte ens nådde till toppen av det oavsett hur mycket jag sträckte på armarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

51 kommentarer på “Fel proportioner”

 1. Haha, underbar bild! Fint att de trivs så bra ihop. Min syster har en 5 månaders flicka, och hon har helt lagt av med att vända sig nu när hon lärt sig sitta!

 2. Haha! Åh, så bedårande! Det är lite intressant att man är redo att börja skolan när man kan nå örat med motsatt hand när man lägger armen runt huvudet tycker jag.

 3. Känner igen det där. Har en fyra-månaders här hemma som hela tiden gör “sit-ups”, men eftersom hon inte kommer ända upp blir hon mest förbannad istället.

 4. åh,..sådär brukade lilltjejen och katten ligga. fast nu tar jag undan katten för han tappar så mycket fästingar nu när det blivit sommar. Hittade fyra stycken krypandes i soffan i morse bara för att katten legat där en stund på morgonen. blä!

   1. Det är svårt det där med fästingmedel. Man vill slippa fästingarna, men vill inte hälla gift på sitt husdjur.

    1. Även husdjuren drabbas av långa plågsamma sjukdomar pga fästingar! Plus att risken för att fästingen sedan sätter sig på människorna är stor! Så fästingmedel, absolut!

 5. Hej.. Ville bara skriva att du har en schysst blogg med cool design.. Inspirerande.. Har själv startat en pappablogg om mitt liv och mina äventyr som ensamstående pappa till mina grabbar Leon och Mio.. Bröderna Brothers.. Kram Gabriel..

 6. Ååh det har jag tänkt på. Inte konstigt att bebisar gråter så mycket, jag skulle vara asfrustrerad av att vara så begränsad!

 7. Jättesöt bild verkligen! (:
  Jag kan inte öppna bloggen på min dator, men på mobilen funkar det. Har någon någon aning om varför det blir så? Gäller endast den här sidan med :s

 8. Eller så Är det lätt…bebisar bara låtsas att allt är så besvärligt för att ….

  mamma ska lyfta upp mig och lägga sin varma kind mot min….
  och säga att jag är det fiiinaste som finns i hela världen…

  och sjunga en liten….Lullaby of Birdland….

 9. Egentligen svar till Lina!!!!
  Köp fästingmedel till katten, det är ju synd om den. Får för många fästingar fäste får katten blodförlust..inge bra=kan dö

 10. Så fint!!! Och de små kommer växa upp tillsammans och bli så nära som man bara kan bli när man alltid har funnits samtidigt! Min syster är född samma år som hunden vi hade. De hade något speciellt band som inte någon annan hade!!!

 11. Melker är bara så underbar. Så mysigt. De kommer att ha ett speciellt band även i framtiden när lillen blir större.

 12. Så mysigt! Hade själv en varghund när min dotter var nyfödd. De låg brevid varandra mycket. Nu är hon vuxen och älskar djur. Ingen allergi, säkert mycket p.g.a. hunden. Läst om det, att barnen bygger upp immunförsvaret i kontakt med djur i tidig ålder.

 13. Åh vilken fin bild. Om jag inte minns fel så läste jag tidigare att ni lärt vovven att han inte får slicka på ert barn, av ren nyfiken hur lär man hunden det? Vi har samma regel med vår hund gällande ansiktet, det funkar för det mesta, men när hon blir riktigt lycklig “glömmer” hon ibland bort det haha. Och med barn tror jag hon har en tendsen att göra det mer eftersom dom är i samma höjd som henne..

 14. Vad skönt att Melker trivs bra ihop med lilla B och tvärtom!
  Jag har annars hört att hundar kan bli avundsjuka när husse & matte får en bebis, och att de kan vilja bita bebisen och annat sånt hemskt.
  Men Melker är säkert för bra uppfostrad för att göra en sådan sak.
  Fin bild också!

 15. så så underbart på lillen och hunden!!!! Jag har en liten juvel på snart 4 månader. Hur gammal är din?
  Kramar Lycke

 16. Vad tänker du om bandmaskarna??? Oroar mig för hur man ska förhålla sig till kär hund och katt!