Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

49 kommentarer på “Très chic!”

 1. Det var inget svårt val. Jag vet ju inte vilka de andra är. Följer inte deras bloggar. Det är nog större prestation att vara snygg i vintage/hemsytt än springa i “Stockholmsaffärer”.

 2. Jag ska rösta på dig. Du är ju den enda som avviker – och det rejält – från den vanliga mallen.
  Tyvärr är det ju så att det är tveksamt om du får ditt pris. Jorden ska ju gå under i dag enligt Harold Camping. Vi får hoppas gubben har fel.
  För säkerhets skull skildrar jag min eventuellt sista dag i detalj. Mycket läs- och sevärt!

 3. Har röstat på dig!!! Är dock inte förvånad och tror inte du har missat att loppis och skot är inne och chic. Go girl.

 4. Röstat och klart! Hoppas verkligen att det blir du, skönt med lite vintagefinhet bland alla strama sthlmsbrudar (sa jag utan att ha nån aning om vilka de andra är..)
  Men ändå. Heja!

 5. Nja, men det senaste året tycker jag mest att jag sett dig i Gina Tricot, Åhléns och H&M, och då stämmer det väl rätt bra överens med de andra Chic-nomineringarna? Jag saknar verkligen dina tidigare outfits!

  1. Det kan ju kanske ha att göra med att mycket vintage och 50-60-talsklänningar inte funkar så bra när man är gravid och sen när man ska amma?

   1. Nä, det förstår ju jag också att det är knepigt då. Vad jag menade att det senaste året har det ju inte varit så mycket loppis och vintage och att Clara just därför är nominerad? För att Gina Tricot passar bättre in hos Chic? (Men det är klart jag röstat på Clara! Hon har ju färg på sig!)

 6. Älskade du, klart man kan vara chic i loppisfynd. De handlar mer om acc och hur man sätter samman färg och form, tycker jag iallafall! 🙂
  Härligt iaf, lycka till!

  må gott mvh Frk. Eson

 7. Det känns som om folk generellt är dåliga på att berätta när de tycker om saker, att vi liksom sparar på vänliga ord och uppmuntran, trots att man (läs; jag) blir stolta och inspirerade av andra människor, så därför vill jag säga några ord.

  Du är en sann inspirationskälla. Ditt inlägg om prioriteringar har verkligen hjälpt mig gå tillbaka till att “ha råd” med ekologisk mat som student. Det gläder mig att sådana som du finns. Utöver just det inlägget finns det ett 20-tal andra saker du inspirerar mig till, som till exempel inlägget om havremjölk (som du spred vidare).

  Tack för din varma, fina plats i cyberrymden. Alltid lika fantastisk.

 8. Clara är självklart snyggast, mycket, mycket snyggare än alla andra i denna tävlingen. Röstar på dig, och flera gånger!

 9. Helt självklart röstar jag på dig. Efter den där klänningen med rubben well hello kan du få alla röster som finns. Du har en egen stil och vågar gå din egen väg. jag menar viskoskjol från Åhlens. Djärvt.

 10. Grattis Clara! Jag älskar det mesta av vad du har på dig och köper i stort sett alltid second hand själv. Problemet är bara att jag inte brukar känna mig så fin i de där speciella plaggen jag gärna kommer hem med. Så tur att det finns dem som både vågar och ser fin ut!