Sprider sina gracer

Jag fick så fina trädgårdsgrejer av Elina i försenad födelsedagspresent. Precis vad jag behövde! Oftast när vi ska ge varandra något kommer presenterna ungefär ett halvår i efterskott. Det gillar jag. På sin födelsedag blir man ju ändå så himla uppvaktad så man kan ju gott sprida ut det lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer på “Sprider sina gracer”

 1. Jag tycker också att det är kul när man sprider ut det… då räcker ju födelsedagen längre! Eftersom jag bor i England får jag presenter här först, sen av familjen när vi ses och sen av kompisar när jag träffar dem, perfekt ju! 🙂

 2. Enda negativa grejen med din blogg är att sådana här inlägg gör en så otroligt sugen på att dona med växter (vilket inte är lika kul om man inte har någon trädgård). Darn!

   1. Jag tänker detsamma! Jag vill så gärna ha en trädgård. Flyttar till lägenhet med balkong nu. Då kan man dona lite 🙂

 3. Fina ting det där, vilken bra present! Det är ju så himla mycket roligare att fixa i trädgården när man har bra grejer! Har precis varit ute i min lilla trädgård och jag njuter verkligen i stora lass av den lilla oas vi har här inne i stan!

 4. Hej clara! Jag snubblade in på denna bloggen när jag googlade prickiga saker… Efter en ordentlig arkivs-genomgång kan jag säga att jag återkommer. Härligt med dina kreativa projekt!

 5. Tack för påminnelsen att jag måste köpa mig ett par arbetshandskar. Jag har rensat hallonbuskar och plockat nässlor i år utan handskar. Det gör ONT.

 6. Åh, fint! Köpte själv rosa pelargoner i teracottakrukor å ställde i köksfönstret häromdagen!
  Sen skulle jag bli glad ifall du, och de andra som läser detta, skulle ta sig tid en minut och ge mig feedback angående tofflorna på min blogg. Uppskattas jättemycket! Kram!

 7. Oh vilken fin-fin present!! Det är ju så härligt med alla fina saker man kan ge och få… Att få presenter lite senare än tänkt är ju absolut bara helmysigt! Då blir det lite mer av en överraskning. Kul!
  Vi gillar din blogg… mycket inspiration! Tack för det!
  Kramar från Elin + Emelie = Fiffiga Systrar

 8. Handskarna var helt ljuvliga, en annan kör med bare hands.. fördel – kan kommer åt och känner sig ett med jorden, nackdel – skiten under naglarna är svår att bli av med ibland 🙂

  Ha en underbara vecka underbaraclara
  må gott
  Frk. Eson