En slags destruktivitet

Det är sen kväll och jag är svintrött. Ska stiga upp tidigt imorgon och fixa massor. Vad gör jag? Går jag och lägger mig, kryper till kojs och släcker lampan? Nej jag sätter igång att tupera och föna håret. Övar på att måla ögonen med flytande kajalpenna. Testar den nya kamerablixten i mörker och så vips har plötsligt tre timmar flugit iväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

94 kommentarer på “En slags destruktivitet”

 1. Den första bilden ser ut som ett riktigt snyggt skivomslag! Du påminner lite om Maggio. Du är urläcker!

 2. Du är så otroligt vacker 🙂 Båda bilderna är hur fina som helst men din blick på den första – wow!

 3. Är du en sådan människa som inte behöver så mycket sömn eller kör du på ändå?
  /en som önskar att jag gjorde lite mer som du ibland

 4. Men bilderna blev ju iallafall väldigt vackra. Och jag gör ju ofta så jag med, målar tavlor och syr på nätterna, det går lite bättre då.

 5. Oj oj vad jag känner igen mig i detta. Just det här med att dra till med en gala-make up lagom till sängdags är hos mig ett ytterst onödigt men ytterst vanligt fenomen hos mig.

 6. Känner för övrigt igen det där, för några dagar sedan blev jag helt plötsligt jätteinspirerad och gjorde en 60-tals make mitt i natten, haha. Den blev hur snygg som helst och efter det sov jag väldigt gott den natten.

 7. Hahaha, jag känner igen det där! Jag kan gå ursunkig en hel dag, men när jag borstar tänderna på kvällen så börjar jag pilla lite i håret… Undrar vad som händer om man sätter upp luggen såhär i stället… Pill pill… Och om man blandar dom här ögonskuggorna.. Pill pill… Det blir alltid skitbra. För min del är det nog att eftersom ingen ska se mig när jag pillat klart så behöver jag inte bry mig så mycket. Det är då kreativiteten kommer fram, när man inte bryr sig om vad andra tänker 🙂 Och det verkar du vara bra på! Fortsätt med det!

 8. Haha! Sååå jag känner igen mig! Jag brukar fixa håret och prova olika sminkstilar på sena kvällar och oftast blir det också som snyggast då;) Jag får också EXTREM klippa-håret-lust på de mest udda tillfällen så då åker också saxen fram. Eller så fastnar jag i något pyssel och syr vimplar till klockan tre!

  Fantastiska bilder, du har en fantastisk utstrålning!

 9. Haha, oj vad jag känner igen mig i detta! Brukar även måla naglarna i något fint nagellack alldeles för sent och sen måste jag sitta uppe och vänta på att det ska torka! Grejen är bara det att eftersom jag alltid målar underlack, två (ibland tre) lager färg och till sist överlack så tar det en evighet… :p

 10. Jag är precis likadan! Står och lockar håret och böjer ögonfransarna tills klockan blir på tok för mycket. Sen får man ju sådan himla ångest, för inte kan man visa upp resultaten för någon, utan man tvättar bara bort allt och går och lägger sig!

 11. Har aldrig hänt mig. Jag blir trött sitter en stund till vid datorn. Plockar undan lite disk också kanske, men sen går jag och lägger mig. Sååå skönt!

 12. Men, du är ju pangsnygg. Grym på att lägga kajal är du också! Jag får aldrig till det sådär snyggt! Och igenkänningsfaktorn är hög, jag är som mest kreativ om natta’.

 13. du har alltid varit vacker, men sedan du blev mamma blev du på något sätt verkligen ännu vackrare.

  1. Väntade på den fittigakomentaren medans jag bläddrade ner, grattis den var din! Känns det bättre nu?

 14. Hey, jag känner igen det där! Men varför sova liksom, det är det tråkigaste man kan göra! Gillar din ögon make och det påminner mig om att jag fortfarande inte behärskar en eye liner… måste träna!

 15. Hög igenkänningsfaktor! Hoppas på bättring i kväll för egen del, imorgon väntar arla jobbande för att sedan sätta sig i frisörstolen otalet timmar. Bröllopsfrisyr ska testas och jag lär säkert bli tuperad jag med (:

 16. Dina fotografier är så talande, så äkta och varierande. Ena stunden står du förkläde och ser himmelsk ut, andra stunden ser du ut som en stjärna som snart ska stå på scenen.
  Det är därför du är den jag älskar att följa och läsa. För det du gör är på riktigt, inte fejk.
  Fortsätt med det!

 17. Jag känner också igen det. När man vet att ingen ändå ska se en, och när man inte ska vara nån annanstans om en timme… då vågar man liksom prova! Det är bra övning, oftast.

 18. Åh va kul att det finns fler som jag 🙂 Jag brukar oftast få il att börja klippa mig sent på natten, ansa lite, korta av luggen, tunna ur lite kanske, och konstigt nog blir det alltid som bäst just då! Min mamma (60) och mormor (90!) är också likadana! 🙂
  Men vad är det för supersnygg bh måste jag bara fråga? Önskar jag kunde bära upp en sån, var är den från? Kan ju vara värt att testa om man blir lika snygg själv 🙂

 19. Mitt hår är ALLTID snyggast precis när jag kammat igenom det för att hoppa in i duschen. Slankt, vågigt och tjusigt, typ som en blandning mellan Lauren Bacall och valfri amerikansk tv-reporter (lite osäker om det sistnämnda är bra dock) men det är ju alltid helt i onödan. Well well.

  Du är snyggare än någonsin! Helt sjukt faktiskt.

 20. jättefina bilder! men jag undrar – för det lät lite så – vill du och orkar du att vara uppe så sent och jag antar rätt oregelbundet? själv har jag en tendens att läsa din blogg alldeles för sent ibland haha…vilket förstör min viktiga sömn som är så känslig. men du kanske tar lätt igen dig? om du verkligen vill lägga dig en speciell tid och inte mitt i natten kan jag tipsa om att lägga en påminnelse på mobilen när det är dags att börja knyta sig….du kan ha flera påminnelser om du har ignorerat den första. ; ) själv har jag ignorerat min meditationspåminnelse hela veckan eftersom jag suttit framför datorn…lycka till!

 21. Någon frågar här varför ingen man kommenterar och svaret på den frågan kan väl vara att det riskerar att tas emot fel. Som om din skönhet skulle ligga i vackert rundade bröst eller omsorgsfullt målade ögon. Det riskerar att låta plumt och flörtigt. Sanningen är ju dessutom att din skönhet ligger i intelligensen som lyser igenom allt det yttre och tryggheten och säkerheten som du har i ditt inre.