I’ve got a bike, you can ride it if you like

Hemma igen efter några sköna dagar hos min mormor och morfar. Körde hem själv, 40 mil i bil med bara bebis och hund som sällskap. Det gick finfint! Älskar att ha körkort och vara självständig och komma och gå som jag vill. Visst är mopeden tjusig förresten? Och lårkorta sjömansklänningen som jag hittade på en loppis hos mormor för fyrtio kronor. Det är vad jag kallar fynd!

När jag klädde mig som Sailor Moon…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

60 kommentarer på “I’ve got a bike, you can ride it if you like”

 1. Åh, herregud vad fin! Jag dör litegrann. Varför hittar jag aldrig perfekta sjömansklänningen (eller en sjömansklänning över huvud taget) när jag rotar igenom second hand, va, va, va?!

 2. Åh, klänningen, Pink Floyd citatet från en av mina favoritlåtar, mopeden. <3
  Älskar din blogg.

 3. wooooooooooow!

  verkligen den perfektaste perfekta sjömansklänningen på länge!!!

  Nu måste jag verkligen ta och grabba saxen och kopiera din klänning, jag har längtat efter sjömansklänning allt för länge nu!

  Du är så fin på moppen!

 4. En fundering, hur gör du när du ammar i alla dina fina klänningar? ( tog för givet att du ammar, hopas duinte blir stött ifall så inte är fallet) Har en liten kille själv o vill gärna ha klänning men tycker det blir så svårt med amningen då.

 5. Aw vilken söt moppecykel (:
  Längtar också tills jag kan köra omkring själv med bilen, men just nu är jag nog mest nervös för min uppkörning som närmar sig med stormsteg >.<

  Ha en fin dag Clara!

 6. glöm inte hjälm och lite mer täckande kläder när du åker moppen!
  jobbar på akutmottagning och har sett allt för många “avåkningar” är man i stort är avhylad… inte roligt så på med lite mer kläder o kör försiktigt ♥

 7. Grymt! Gillar också att köra bil. Dock skönare och lugnare i norrland än i storstäder.. Mindre hets.

 8. Vilken snygg klänning och ja. Körkort är grymt befriande. Att vara självständig och kunna ta sig vart man vill för egen hand. Det är fantastiskt.

  1. Jag använder Rosenseriens ekologiska hudvårdsprodukter som jag älskar. Dom har ett proteinschampoo som kan vara värt att prova, har inte använt det själv dock.

 9. Snyggt som alltid! Du har verkligen öga för det 🙂 Och 40 spänn, is a bargain!

 10. Förstår inte hur du kan hitta alla dessa fynd på loppis… Själv hittar jag väldigt sällan några guldkorn… Tips? 😉

  1. Så var det för mig också, men nu märker jag hur ögat blir mer och mer vant att leta efter saker jag tycker är fina. Öva!

  2. Öva genom att gå på second hand-affärer och PROVA! Prova prova prova, allt du ser! Något som ser ut som en urlakad disktrasa på galgen kan se ut som en skräddarsydd högtidsdräkt på dig. efter att ha provat ett antal hundra olika klädesplagg så börjar man lära sig se vilka som har potential. Då kan man ge sig ut på loppisar (där det oftast inte finns samma möjlighet att prova kläderna, så man måste våga chansa lite).

 11. Åh precis det där saknar jag varje dag utan körkort. Självständighet. Man är ju som en unge som inte kan ta sig för nånting, vid 26 års ålder. I höst blir det ta mig tusan gjort! Heja dig vackraste Clara!

 12. Ja, jag älskar också att åka iväg på spontana långa bilresor med mina barn. Det blir en speciell stämning, som att man är ett litet lag, och så lyssnar man på hela boxen med Astrid som läser Emil i Lönneberga, äter mackor och virar in trötta ungar i filtar. Supermysigt och en enorm frihetskänsla.

 13. Åhh vilka underbara bilder! snälla snälla snälla visa hur du har gjort dig sådär piffig i håret…! tyckte du var alldeles urtjusig!

 14. Hej!

  Sitter och lyssnar på ditt sommarprat i P1 från sr.se på jobbet, väldigt tänkvärt och bra!

  Har alltid varit otroligt skeptiskt till allt vad bloggar och bloggare heter, mest för att jag inte läst någon bra, eller någon alls för den delen utan bara förutsatt att alla var puckade brudar med pluttande läppar som alltså bara måste berätta om det här skit fräscha topen de köpt som passar så sjukt bra med det här nagelacket. Kul att höra och se att det verkligen finns en jäkla bra alternativ 🙂

  Hajade verkligen till när du pratade om tjejer som mest umgås med killar och gjort det lite till sin grej, gillar raka rör och allt sånt där. Jag är den tjejen och det är fan sant att det är ett jäkla hykleri att säga att man inte gillar andra tjejer för att de snackar skit när det man precis sagt helt uppenbart också platsar i den kategori.
  Dessutom inser jag nu att det inte ens är sant, jag älskar ju mina vänninor, jag har bara oturen att ha de flesta utspridda över Sverige och världen och samtidigt vara den i världshistrinen kanske sämsta på att höra av mig.

  Sammanfattningsvis, du fick mig att tänka till, ditt program var tänktvärt, smart, bra författat och du förgyllde denna regninga torsdag på jobbet när alla andra jävlar har semester, tack!

  Och så vill jag bara verkligen beklaga din sorg, det borde vara olagligt att förlorad sin mamma så ung. Hon skulle säkret varit otroligt stolt över dig.

  Ha en bra dag!
  A

 15. Jag ÄLSKAR att ha körkort! Det är absolut helt fantastiskt att bara kunna ta bilen och köra vart man vill. Har man lite sällskap är det såklart mysigt men jag klarar mig ganska bra själv också. En tyst stund för mig själv i bilen kan vara det bästa som finns efter en jobbig dag i skolan eller på jobbet.

 16. Glömde du inte bort den viktigaste assesoaren av dem alla? HJÄLM, visst kanske inte snyggt eller så men ack så viktigt. (för övrigt får du dessutom böter om en polis ser dig åka omkring på en moped utan…)

 17. Maya och Maja påminde om hjälm. Jättebra. Du kanske tog av den när du tog bild?! Är här inne ofta. Gillar din blogg.

 18. Suprfina bilder på fina dig! Undrar vem som är fotograf? Vet ju att du tar bra bilder men vem ska ha cred för dessa? Är det din kära make?

 19. Awesome med lite Pink Floyd i en blogg som denna, älskar moppen och klänningen fast med en studentekonomi som min är 40 kr nästan max vad en klänning får kosta.

  Clara du är underbar och lyser upp min dag en regnig sådan som idag med bilder på norrländska skogar (trots att jag aldrig varit i norrland) och jordgubbstårtor.

 20. Fina bilder!
  Som klippt och skuret ur filmen ” Emmas lycka” finns säkert att se en snutt från den på Youtube, du kommer inte att ångra dig! (och framför allt scenen när Emma åker moppe…;) )