Vardagsälsk

Igår var jag på utflykt med familjen och gick på loppisar, åt körsbär och badade i älven. Idag är det regn och åskoväder och jag känner mig sååå nöjd. Äntligen dåligt väder så man kan sitta inne i lugn och ro och pyssla och fixa. Jakob tvättar, jag stryker och sorterar garderoben. Mycket som ska fixas för när det varit fint väder så här länge halkar ju allt det vardagliga efter. Och kalla mig banal men jag älskar vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Vardagsälsk”

 1. Det är så härligt att få ha lite regn efter alla dessa dagar med sol och värme. Man behöver ju ladda batterierna och speciellt min lill-kille behöver lite svalt runt omkring sig. Tycker att det är tufft att vara bara just över 3 månader och att det har varit en varm period som har sträckt sig nästan halva hans liv.
  Ha en härlig och mysig dag!

 2. Vardagen är faktiskt det finaste som finns och jag känner precis som du, när det är fint väder blir allt eftersläpande. Nu har jag givit mig själv så pass mycket semester att jag faktiskt skippar att stryka dubbellakanen och påslakanen samt örngotten över sommarens semester. 🙂

 3. Jag har alltid älskat vardagen mer än det festliga. Det blir lätt så krystat vid de tillfällena som “borde” vara höjdpunkter. Om maten är perfekt, alla har fina kläder, musiken spelar och solen skiner; är man per automatik gladare för det?

  Mina höjdpunkter är istället att ta en långsam kopp té med en god vän och prata om djupa saker eller tramsa på om något härligt fånigt.
  Eller krama min pojkvän för 574 453:e gången.
  Eller ligga och fantisera över de ständigt föränderliga molnen som plötsligt ser ut som en arg ödla som jagar ett parasoll. (Roligare än film?)

  PS: Bilden är grym och passar bra i svartvitt.

 4. Vilket härligt porträtt! Och visst är det trevligt med vardag! Men när det är semester vill man ju gärna ha sol lite då och då i alla fall. Här i Malmö verkar det som att hela semestern kommer att regna bort :0(

 5. Hej Clara. Jag har precis hittat hit. Fick nys om din blogg via ditt sommarprat i radion. Jag hade inte då möjlighet att lyssna till hela, men ska göra det här på nätet.
  Men ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Älskar dina bilder. Så mycket kärlek, glädje. Det är äkta. Enkelt, men så äkta. Kommer följa din blogg!
  P.s. du har väldigt fina kläder och klänningar. Undrar vart du köper dem?

 6. I söder är det också dåligt väder i dag så vi har också suttit inne och pysslat. Storasysterpresent 🙂 Fast här känns det som om sommaren är på upphällning, körsbär och jordgubbar är slut i trädgården nu, fast kantarellerna har ju kommit istället, underbart!

 7. jag håller med dig totalt! Därför är hösten så himla bra, vardagen kommer tillbaka. Sommar är härligt, men lite för ostrukturerad ibland (även om det är bra det med!). Snart är det september och dags för svampplockning och äppelmoskokning, jag längtar!

 8. Vardag är så himla skönt när det har varit utflykter, picknikar, fester, bröllop och resor i ett enda kör. Dock brukar jag längta tillbaka till alla semester-bravader när det har varit vardag i en två, tre dagar..

 9. Livet är var-dag. Både vardagar och festdagar. Var-dag! Vad finns det att inte älska med det! Lyssnade på ditt sommarprogram i P1 i efterhand. Så bra!

 10. Här hos mig har det ej varit så bra väder. Men visst är det mysigt när det regnar ibland och man kan göra lite små fix hemma.
  Men nu vill jag ha sol och värme.
  Ha det så skönt

 11. Åh, jag önskar att jag var sån som gillade vardagsrutinerna. I teorin låter det underbart, men i verkligheten är jag bara inte av det virket. Jag är mer av slappasorten helt enkelt.

 12. Såklart. Livet är ju inte en fest, utan en vardag. Och du är lika välfångad på bild som alltid.