Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

88 kommentarer på “häromdagens outfit”

 1. Du måste vara den tilltänkta modellen till alla dina loppisklänningar. Eller syr du om dem? Hela du osar 1950-1960-tal, topp!

  1. Precis vad jag tänkte säga! Du har det, helt enkelt. Få andra passar lika bra som du i 50- och 60-talets soliga, randiga pasteller.
   Bertil är dessutom väldigt söt på första bilden där det ser ut som att han är på väg att springa ut rakt i luften, haha:)

 2. My gosh, jag älskar bildern och jag älskar klänningen. Och hundens hopp och Bertils pose och ja, allt. Superdupercool bild!

 3. I absolutely adore your dress and shoes! the dress is so flattering and just plain cute. I wonder if it would be available in the UK?

 4. Ja, så ljuvlig klänningen ser ut! Skorna passar så fint till och sedan pojkens dress som bara blir en så härlig kontrast. Särskilt med posen. Hoppas det blir en liten ninja av honom 😀

 5. Jättefin klänning! Och vad gulligt du och Bertil matchar varann=) Hunden är ju bara för härlig.

 6. Ni är så fina, som alltid! Jag gillar din knut på huvudet.. vill ha en sån jag med, men får liksom inte till det.

 7. Hur fint som helst! Men jag slås av en sak (en rent praktisk sak) gång på gång när jag ser dina väldressade bilder.
  Hur fasiken gör du när du ammar? Om du nu ammar, men har för mig att jag läst det tidigare. Jag har varit i två “amningsperioder” hittills och det blir att jag går klädd i värsta töjbara topparna (skittråkigt, jag vet!) bara för att det är så man kommer åt tuttarna på ett lagom diskret sätt under dagen. Jag önskar att jag dels klädde i såna fina klänningar dels orkade vara så piffad och fin under alla dessa ändlösa amningsdagar.
  HUR gör du? Har du kanske små hemliga amningsluckor som inte syns? 😀
  Bästa hälsningar
  Jennie (snart ammande en tredje period :))

  1. Det är inte så svårt. Många klänningar har ju knäppning fram. Klänningar som knäppes bak brukar jag bara öppna och dra ner på ena sidan så att jag kan hala fram bröstet sedan. Man får vara lite klurig 🙂

 8. Såna här bilder gör mig riktigt glad dagar som denna när stormen rasar utanför fönstren =)

 9. Du har en kropp som bär upp kläderna så snyggt högklackade skorna passar fint till. Vad klär inte en skönhet. Klänningen karamell söt.

 10. Oj…en sådan klänning! Min farmor hade just en sådan och det var hennes favorit, hade glömt den tills jag såg dig nu.