Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Snabbis”

 1. Maken har fått bakstenar som har han i ugnen och gräddar pizza och bröd på. Man kan faktiskt inte tro vilken skillnad den gör. Det är ett hett tips! Det blir som att ha en egen stenugn hemma i köket! Och när man bakat klart, lyfter man bara ur stenarna och så är ens vanliga ugn tillbaka!

   1. Man kan också prova att förvärma en helt vanlig ugnsplåt (så att den är varm redan innan man lägger på degen) om man inte har någon sten, funkar jättebra som ersättare!

 2. är det libabröd du använder som botten? bilden du har på lille b kunde vara på vilken 6 åring som hellst, vilket hår!

 3. Jag rekomenderar att köpa en trädgrådssten istället för en speciell baksten. Samma sak men en tiondel av priset.

  1. Ja, en gång när vi åt tacos hemma hos mamma och pappa (flyttat hemifrån nu) kom jag på att tortillan blev väldigt god och krispid om den blev kvar lite längre än vanligt i ugnen. Går inte att rulla den, men himla gott att lägga på sås, ost och grejer på! Lite samma grej det här verkar det som. Ska prova!!! =0)

 4. Hej!
  I helgen är jag i Umeå. När vi skulle köra ut från en parkering idag är jag rätt säker på att det var du som körde in på parkeringen! Det var kul att få se dig. Synd att både du och jag satt i bilarna annars hade jag kanske tagit mod till mig och sagt hej.
  Tack för en fin blogg.

 5. Försöker undvika vetemjöl så jag har börjat baka min pizza på råg- och havremjöl. Jag tillsätter lite tapiocastärkelse så degen blir mer lätthanterlig. Supergott!

 6. Köper färdig pizzakit,SUPER enkelt Pizzadegen är innuti en papprulle som du öppnar å rullar ut på plåten sen fins det färdig tomatsås med i paketet häll på det du vill ha utav skinka ost,skaldju mm.mm.
  Inget kladd i köket med en massa mjöl ody.l.
  Detta kan to.m ungarna hantera mycket smidigt TESTA !!!!

   1. Vaför hålla på å kladda när man kan gör de enkelt för sej ?
    Livet är väll inte till för att man ska slita ihjäl sej.
    Man har nog en då,ett heltids jobb,ungar som ska på olika träningar,hockey,fotboll,musik mm.mm.
    Så man hinner inte stå iköket med en massa mjöl upp till armbågarna.

 7. Ja hemmagjord pizza slår allt… Jag brukar göra på vanlig pizza deg eller på tortillabröd… Båda är väldigt goda, istället för tomatsås på botten brukar jag använda olivolja som jag rör ihop med lika delar röd pesto… Supergott;)
  Ha en fin dag kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se