Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

71 kommentarer på “Kittad för kyla”

 1. Tumvantarna var för fina med gulligt mönster va rädd om dem. Skorna ser fint gammeldags ut och måste vara varma. Tröjan hur fin som helst. Hoppas få se Bertil klädd i det här gulliga.

 2. Oj, blev så förvånad när jag såg vantarna, var tvungen att smsa mamma och dubbelkolla och ja visst hade jag sådana vantar när jag var liten. 😀

 3. Vilka ljuvliga skor! Såna hade min lille pojk också gärna fått traska runt i, i vinter.

 4. Vantarna med glada färger hur söta som helst, filtskorna ser så rejäla ut med fina färger, tröjan härligt sprakande med dom ljuva färgerna

 5. Nej men de här är de sötaste ja har sett på länge! Lille prutten va fin han blir i vinter! Har ni snö än?

 6. åh vad man märker hur mycket man saknat dina blogginlägg när du har varit på semester, nu när de äntligen är tillbaka! välkommen hem! 🙂

 7. Nej men gud vad sött. Älskar det. Vilka snälla bloggläsare du har 🙂 Du får mig förresten att längta till barn, det är någonting oerhört fint med familjeliv.

 8. Lilleman kommer att vara varm och färgglad i vinter! En vän till mig visade ett par såna vantar för mig alldeles nyligen. Hennes barn hade haft dem som små och nu ligger de i extralådan på förskolan. 🙂

 9. Varsågod Clara! Gläder mig att du tycker om tröjan. Hoppas att jackan kommer komma till användning också och att bodyn inte redan är för liten. Kram Linnéa

 10. Vad fin och varm och go´han blir. Nu måste man klä på barnen så mycket kläder och man blir alldeles svettig efter att ha klätt två små för lek i parken. Tänk vad lätt det är att springa ut och in under den varma årstiden för både stora och små.

 11. Vilket snyggo han kommer att bli! Jag hade för övrigt precis likadana vantar när jag var liten, fick värsta flashbacken när jag såg dem nu.

 12. Men så fint litet vinterset. Vad stilig han kommer bli er lille B. Precis liknande kläder skulle jag vilja hitta till vår lille son med samma namn. Vi bor i Norge nu i fem månader och jag trodde naivt att man skulle hitta lusekoftor och typ såna där skor överallt här, men så är inte fallet. Tyvärr är jag kass på att sticka själv så det blir inget hemtillverkat. Jag får fortsätta leta helt enkelt. Hoppas förresten vintern kommer för att stanna nu så att lille Bertil får användning av sitt fina set.

 13. Vad skönt det är att du är tillbaka Clara! Det har varit så tomt här när du varit på semester!

 14. vilken nostalgi! Jag hade exakt likadana vantar när jag var liten! ååh. Synd att jag inte har kvar dem och att de hade passat!

 15. Åh va fint! Min son Harry hade den röda versionen av skorna förra året, han kallade dem finskorna och ville alltid ha dem, fast han fick ta andra till dagis 😉

 16. FÖRSKRÄCLLIGT snygg tröja!!! Skorna är hur coola som helst också, jag hade några liknande som barn (minns det eftersom min stornalle fick ärva dem sen).

  Du måste hitta en såndär cool retromössa med toffs att passa till skorna… typ en sån som på översta bilden här:

  http://regnavdagar.blogspot.com/2011/11/kan-man-shoppa-sig-till-en-battre-miljo.html

  Det hade jag också som barn, måste ha varit vanligt för jag brukar hitta dem ganska ofta på myrorna. Finns som blå med röd toffs och röda och vita vågiga band, det vore ju ballt.

 17. Fina grejer!
  Såg precis att du är på TV nästa vecka, ska bli kul att se!

  Tänkte bara fråga hur det var att träffa Andreas? Som frikyrklig har du väl kanske ganska starka åsikter om hans livsval? Känner nämligen en Pingstvän som inte är överens med sådana livsval, vilket gör mig väldigt ledsen eftersom jag har många vänner som är gay. Hur resonerar du kring det?

  1. Det var fantastiskt! Han är en underbart varm och god människa! Vi pratade faktiskt en hel del om gud i programmet. Det var roligt!

   1. Okej tack för svar! Dock lämnade du mycket onämnt, så jag drar mina egna slutsatser istället av det. Tack tack! 🙂

 18. De va dom sötaste små skor jag sett på evigheter, lyllo din älskling som får mysa runt i ett par såna i vinter :).

 19. Underbara skor, finfin tröja och gulliga vantar. Är inte vantarna för kalla på vintern? Men det spelar ingen roll – de är hur fina som helst.
  Skorna ser otroligt norrländska ut. Samiska. Jag träffade två sametjejer förra vintern och de hade lite liknande skor.

 20. ÅÅÅÅÅHHHH….jag skulle ge mycket för att ramla över ett par sådana skor till min pojke. Eller till mig själv för den delen:)
  Vantarna var ju för söta men just skorna var det snyggaste jag sett i barnstövelväg…kanske inte de varmaste eller vattentätaste men med raggisar i när man ska göra annat än å leka i snödrivor.

  Kram å välkommen hem igen.

 21. Verkligen fina grejer, återanvändning är nog bäst ändå! Har precis tipsat om de där svävande lanternorna som du bloggade om för ett år sen (som jag ritade av och sparade i min pysselbok), nu är det dags att göra årets! Hoppas jag länkat rätt etc (är bloggnybörjare).

 22. Jag är inte förälder än. Men något jag hör från många vänner som är det, är detta ständiga dåliga samvete, för att man inte hinner med allt osv osv. Jag och min man pratar om att få barn. Och då tänker man på allt det här.. Och det dåliga samvetet är något som jag inte förstår.. man gör ju sitt bästa. Och jag minns själv inte om mina föräldrar var stressade, för mig var de världens bästa. Vad känner du inför detta? Jag vill vägra dåligt samvete i framtiden (åtminstone det vardagligt orimliga) , men är givetvis inte medveten om hur det känns än.. Hur tacklar du detta? Är det ett påtryck utifrån?

 23. Jag blev också uppklädd till en minisame på vintern som liten! Med en blå mössa med skärm med spänne under hakan och gulröd tofs på huvudet. Hade såklart mörkblå overall med röda detaljer på och röda rejäla stövlar till.