Vilken underbar morgon. Kallt, snöigt och alldeles tyst ute. Vi tog en lÄngpromenad med hunden. Efter en kort sejour med en ny vagn (och arg bebis) har vi ÄtervÀnt till den gamla dÀr lillen mÄr som en prins. Inget slÄr en gammal Emmaljunga! Speciellt inte om den Àr framÄtvÀnd (finns vÀl inget tristare Àn att tvingas glo pÄ sin mamma nÀr man vill ut och upptÀcka vÀrlden?).

Den fina ÄkpÄsen av manchester fodrad med fÄrskinn har min mamma sytt och nÀr han sitter i den slipper han ha overall pÄ underkroppen. Sparkbyxor rÀcker och dÄ Àr han mycket nöjdare. Mamma har Àven sytt jackan och stickat mössan. Av garn som hon sjÀlv vÀxtfÀrgat. Hade hon levt idag vet jag att hon hade sytt och pysslat sÄ mycket fint till Bertil. IstÀllet fÄr jag vara glad över att allt hon sydde och pysslade till oss fortfarande finns kvar.