Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

89 kommentarer på “Från oss alla till er alla”

 1. God jul! Är en relativt ny läsare som fastade ögonaböj för din ärlighet och ditt härliga sätt att vara på. Jag tycker att både du och din blogg är fantastisk!

 2. God jul på er med! Skulle va kul med ett foto där lille B skrattar! 🙂 Tror inte jag sett det ännu.

  1. Jag håller med. Vore verkligen roligt med en bild där han skrattar eller åtminstone ler, eftersom jag förmodar att han liksom andra barn faktiskt gör det emellanåt.
   Varje gång det vankas bilder så hoppas jag på ett leende, men eftersom det hittills inte blivit så, har jag nu till slut börjat undra om Klara medvetet väljer att inte lägga upp bilder på en glad Bertil. Kanske är det för privat? Kanske finns det inga bilder där han skrattar? Barn i den åldern har ju inte lärt sig att “posera” ännu, dvs de fattar inte vad som pågår när de blir fotade, det kanske mest är förbryllande för dem. Och kanske har Klara som princip att inte påverka honom med till exempel bus eller skoj när hon fotar, för att hon helst vill att det ska vara så naturligt som möjligt?

 3. Jättefin pojke som ni klär så fint.
  Är i funderingar kring fosterbarn och eftersom din blogg är den enda jag läser och huvudet ibland blir fullt av Underbaraclara så slog det mig vilken underbar fostermor du skulle kunna bli, om du ville. Tänkte på det när du skrev om dina barndomslekar där du tar in ett fruset barn och gör mysigt för det.

 4. SÖT-BERTIL! SÖT-CLARA! God jul till Er också och till din man. 🙂 Må så gott och mycket kärlek.

 5. Hej Klara!
  Jag vet att du säkert får tusentals sånna här kommentarer/mailer/ och förfrågningar..

  Men jag behöver få låna ditt ord. Din blogg-makt.

  Min vän Emma är 26 år och fick cancer våren 2010. Nu har hon börjat blogga om sitt liv med cancer och sitt mål att åka vasaloppet nu i mars! Hon är otroligt duktig, inspirerande och tuff. Bloggen är fantastisk, stark och VIKTIG! Hon berör så mycket mer än vad hon äter/köper/inreder!
  Hon berör kärnan här i livet..

  Jag känner att det är viktigt att hennes ord sprids! Folk behöver läsa det här!

  Läs bloggen, bara om så nått inlägg. Om du vill kan du hjälpa mig att sprida hennes ord.
  http://livmordet.blogspot.com/

  Tack!

  God Jul

  1. Hej!
   Jag har läst din väns blogg nu (den var ju inte så stor än, eftersom hon bara skrivit en månad) men oj vad den grep tag om hjärtat alltså. Jag har också kämpat med cancerceller. Vilket otroligt år hon har haft Emma! Från vasaloppet till cellgifter och tillbaka. Känner att jag måste uppmana alla att läsa den här bloggen- den är så befriande tom på ytligt skräp och så full med angelägna livserfarenheter.

   1. Tack Linda! Hoppas fler läser den! Denna bloggen är ny, hon har haft en gammal som hon tagit bort, så lite texter har hon tagit tillbaks från då!

    Sprid gärna vidare!! God Jul!

 6. Måste ju bara säga att du har en sån otroligt fin och söt son! God jul på dig, hoppas att du/ni får det riktigt bra! (Jag är lite avundsjuk på ert fina vinterlandskap 😉 ) kram kram

 7. En riktigt god jul till er med!

  Vilka fina strumpbyxor (?) Bertil har, vart kan man hitta såna? Jag har precis upptäckt hur bra det är med strumpbyxor och tänkte köpa fler “ovanliga” till Jason.

  Kram kram!

 8. Så fina ni är!
  Imorgon tar jag och lilla familjen vårt pick och pack och åker hem till ljuvliga norrland och firar jul och nyår, SOM jag längtar!
  God jul och gott nytt år till er!

 9. Detsamma! Tack för allt som du gett genom din blogg! Ha det bara kul framöver också. Med kamera, tangenter och lillen och allt det andra!! Och vila förstås!

 10. God Jul på er med!
  Kul att hittat till dig, aldrig varit hos dig tidigare och kände direkt att detta är en blogg jag vill följa, har lagt till dig under mina länkar 😉

  Mvh Marina

 11. God Jul underbara Clara! Önskar er en fin och vilsam jul.
  Måste tacka för din bloggskola, hoppas på mer lärdomar så småningom.
  Ta hand om er! KRAM

 12. God jul! Nu ska jag lyssna på husmorsskolan och skriva ned alla excellenta tips i en tjusig bok tills du är tillbaka. Äntligen någon som är lika tantig som jag! Ska sticka och njuta av hemmabryggd svartvinbärslikör i jul.

 13. En riktig god jul ønskes deg og din familie!:) Kos dere masse med god mat og pyssel! Sist, men ikke minst, slapp av og samle masse krefter:)

 14. Hej Clara, jag känner mig tvungen att tipsa om en helt fantastisk blogg. Missförstå mig rätt, jag försöker inte att göra reklam, det är nämligen inte min blogg och jag tjänar inget på det. Det är en helt enkelt bara en fantastiskt beundransvärd blogg som förtjänar uppmärksamhet. Jag vet, med 99% säkerhet, att du kommer att gilla den. Motbevisa mig gärna genom att läsa ett par inlägg och sen säg att jag har fel. 😉 Bloggen handlar om svenska Emma som i princip driver ett barnhem i Afrika.

  http://skitungarna2011.blogspot.com/

  Ha en God Jul
  Anna

 15. God Jul Clara! Hoppas ni haft en lika underbar jul som jag och min familj haft. Tack för den fantastiska blogg du driver och det underbara program du har i radion. Jag är trogen läsare och lyssnare. Kram // Mor Natalia

 16. Radiotips! Lyssna på Mia Skäringers Vinter i P1. Tror du kommer att uppskatta det. Tyckte det var mkt bra. God Jul helg!

 17. God -efter- jul!

  föresten, en liten fråga.
  Hur gick du från din förra hårfärg till den blonda du har nu?
  tack på förhand!

 18. Hej Clara! Jag hoppas ni alla har en underbar jul. Jag ville bara säga att jag gjorde dina saffranskolor här hemma till min familj och det blev succé! Det sa slurp och sen var alla slut! Tack för tipset och god fortsättning.