Jordgubbssmoothie med banan

Ljus smoothie med jordgubbar på toppen i högt glas.

Yoghurt, banan och frusna gubbar från trädgårdslandet. Lördagsfrukosten blev en jordgubbsmoothie.

Idag är ett blankt papper. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Kanske städar vi lite, kanske gör vi en skidutflykt istället?

Jag känner mig pigg och utsövd efter en niotimmars natt i alla fall. Skönt att vakna till så.

God smoothie med mango

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Jordgubbssmoothie med banan”

 1. Härligt med 9 timmar sömn, fick avnjuta det också.
  Även här är det oplanerad lördag, hoppas ni får en trevlig lördag 🙂

 2. Deilig med lørdagen og en hel dag hvor man kan gjøre nett opp det man vil!

  Frokosten din så veldig deilig og fristende ut:-)

 3. Hej Clara! Jag undrar om du skulle kunna recensera lite tygblöjorna som du köpte till Bertil? Funderar själv om jag ska köpa ett paket med tygblöjor som du skrev om, men är fortfarande lite skeptisk. Hur gör man med inläggen, är de smidiga att använda och får man tvätta mycket?! Använder du dem fortfarande och tycker du att du gjorde ett bra köp? Tack! Ha en fin lördag!

 4. Smoothien ser väldigt god ut. Jag funderade på att göra en matig variant till lunch. Enkelt och inte så mycket disk.
  Ha en härlig dag!

 5. Härligt! En sådan dag har vi här med 🙂 Inga planer alls. Kanske bakar vi en kaka, kanske går vi en sväng på Myrorna, eller så stannar vi inne och myser hela dagen. Vi får se vart dagen leder…! 😀

 6. Tack för din balanserade blogg. Kom in på en annan kändisblogg. Där förekommer förnedringar och då och då en människosyn som kränker oliktänkande. En ytlighet som väcker anstöt hos mig. Tacka vet jag din sköna blogg med ett gott hjärta i grunden. Du tar tillvara vardagen och återbrukar för en hållbar miljö och som bonus få vi alla glädjen att skapa. Du låter ditt barn flätas in med dina jobb. Ni “dansar tango”. Än en gång TUR ATT DU ÄR MOTVIKTEN TILL DE EGOTRIPPADE KÄNDISARNA.

 7. Vad underbart det låter med skidutflykt. Här i storstan är det något man bara kan drömma om just nu. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Suck.

 8. Låter helt underbart! Själv har jag varit på Formex hela dagen och nu har jag nyss haft ett möte med min största matlagningsidol!
  Så himla kul!

  Kram Mrs G

 9. Tack Clara, för en mysig och hjärtlig blogg! Vill du utvidga dina smoothierecept så dricker jag ofta en på 250 gram hallon, 2 avokados och en liter exotisk juice. Fantastiskt god!

  Hälsar Hanna

 10. Skönt med en oplanerad dag. Det behöver en verkligen titt som tätt. Blir du mätt på bara en smoothie? I min familj skulle vi äta smörgåsar till det, annars blir vi hungriga så snart igen. I söndags åt vi pirogfrukost på ett cafe och gick sedan och tittade på utställning med Frida Kahlo. Hon är så bra!