Klackarna i taket

Min syster är så underbar och begåvad! Idag när jag hämtade posten hittade jag ett stort paket i lådan med ett par skor som hon specialdesignat åt mig.

 

Jag dör! Så sjukt fina och galna skor! Precis min stil. Ljuvt men ändå tufft och med en rejäl portion kitsch.

Hon har gjort dem med gammaldags bokmärken och decoupageteknik.  På hennes blogg finns en DIY-tutorial där man läsa exakt hur! 

Nu måste jag ut och dansa. De kommer bli helt perfekta till vippiga korta femtiotalskjolar, eller en riktigt snäv pennkjol. Tack syster! Du är världens bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

122 kommentarer på “Klackarna i taket”

   1. Oj vilka dojjor! De kan du bära när du trampar omkring i morotslandet i sommar. Skämt å sido, vilken kreativitetsexplosion det skulle bli om ni slog era påsar ihop. Jag såg för länge sedan den fantastiska bröllopsklänningen som hon sydde till dig, ni borde dra igång något slags gemensamt projekt när du är färdig med boken.

    1. Ja, din bröllopsklänning som syrran din sydde är fantastisk! Jag är själv på jakt efter rätt klänning, men det är svårt! 😛

     Skorna var lovely, blur sugen på att göra egna. Får ta å gör’t.

  1. Intressant hur vissa satt i system att lämna en kommentar genom svar på första kommentaren, komplett med länk till sin egen blogg =) Smart drag.

   1. man måste inte svara på ngn annans meddelande för att lämna länk till sin egen blogg. det kan man göra om man skriver en egen kommentar också. Det är väl jättebra! Det är ju så man hittar fantastiska bloggar. =D

    1. Jag menade snarare att vissa lämnar sin kommentar genom att “svara” på den som kommenterat först… Ser lite genomskinligt ut- som att man verkligen vill synas. Det är alltid samma människor som gör det också.

 1. Underbara! Min syster gör mycket med decoupage men jag har aldrig fått ett par skor, får beställa det nu tror jag 🙂 Och vilka fantastiska ben du har kvinna!

 2. Måste få berömma dina foton i bloggen. Är det du eller mannen, eller ni båda som har en så fin blick för bild?

  För övrigt tycker jag att du är fantastiskt vacker. Du har en helt egen stil och tycks vara dig själv. Så uppfriskande. 🙂

 3. Jättefina! Skulle så gärna vilja veta hur du fått håret att bli längre? Jag står i valet o kvalet om jag skall förlänga mitt… Men skulle helst vilja ha syntetiskt hår, vet inte om det ser bra ut dock…

 4. Clara, din blogg är genuin och ärlig. Den berör. Tillfällena då jag allvarsamt nickar med, upprörs över orättvisorna du tar upp är lika många som när jag inspireras och njuter av dina fantastiska bilder. Dina åsikter står sig, håller för hård vind, dina rötter är djupa. Önskar dig lycka och lycka till med allt!

 5. Ååh! 🙂
  Vågar själv knappt ha klackar längre, är 1,77 m lång ändå, men man kanske skulle våga… 🙂

 6. Clara
  Så snygga skor! Snäll syster du har. Jag som 46 åring kan tyvärr inte ha sådana skor, har problem med ryggen så det går tyvärr inte. Men jag skulle kunna köpa sådana för att bara ha dem eller ställa upp dem som en prydnad. Så snyggt.

 7. ÅÅÅÅHHHH vilka fina!! Jag har ett par svarta träskor som ligger och skräpar, ska nog poppa till dem så här. Hälsa syrran och tacka för en superidé!! Kram

   1. Ja det blev jag också sugen på! Tänk ett par uppiffade träisar när man springer till dasset i sommarstugan i sommar! Super!

 8. Sjukt fina! Snygg sko i basen och med blommorna så blev dom ju som små konstverk. Du har en snäll syster du! 😀

 9. Underbara skor, du kommer passa bra i dom. Jag kan se dig framför mig, när du är ute o vippar:)
  Tycker din gosse passade bra i ‘tjej’mössan. Jag har hela Leksandsdräkten kvar,med väska o allt utom mössan:(
  Om du får en flicka ngn ggn, ska jag skicka den till dig. Om du vill.
  Allt gott
  //Bea

 10. Åhhhh!
  Så glad man blir av å se slike fine sko! Er jo nesten som at du går med sommeren på dine føtter! Fine søsteren din:-)

 11. Jag såg skorna på din systers blogg i går kväll och då undrade jag om du fått dem eller inte. Skorna är bland de finaste jag sett. Din syster är en sann konstnär! Grattis.

   1. Det finns en länk till höger längre upp på den här sidan, under “Claras favoriter”. Anna Lidström är det du ska klicka på. 🙂

 12. Dom tuffa skorna är som ett konstverk. Lyckliga Clara med en sån underbar syster, ni båda verkar vara tusenkonstnärer vad mycket roligt ni två ska ha när ni träffs.

 13. Hej!
  Ville bara säga att du inspirerar mig massor 🙂 Jag älskar att sy och pyssla och det är så roligt att se allt du gör 🙂
  Tyvärr har det varit lite med det pga av husbygge 2 barn och bytt jobb men känner att iallafall detta med att sy och fixa egna barnkläder börjar komma igång 🙂
  Så läser jag din blogg en dag då jag helt inte vill kliva ur sängen så får jag energi och det är så kul 🙂
  Hoppas du haft en fin dag!
  MVH Sara

 14. Härligt med alla dessa ljuvliga rosor.
  Vilket underbart pysseltips.
  Antika knappar frampysslade till öronhänge och
  halsband skulle passa perfekt till denna fina present.
  Sicken snäll syster du har.

  Kramar
  Lilla Tant Evi

 15. Clara snälla, kan du inte säga vad man gör när ens livs kärlek (som man tänkt gifta sig med och have loads of sex and babies med) hux flux bestämmer sig för att han inte är kär i en längre? Finns det något piller mot den smärtan som är övermäktig?

  1. prata med vänner, ta stöd av familjen. annars kan en kurator verkligen vara till stor hjälp om det blir så jobbigt att det blir svårt att ta sig igenom det ensam. Jag har gått igenom liknande händelser, dock inte en pga pojkvän utan min hund ( hon var mitt allt och som min bebis i 15 underbara år). När hon försvann, försvann jag också, men tack vare hjälp av vänner, familj och en fantastisk kurator är jag lyckligare än någonsin idag. Efter regn kommer solsken, jag vet att man inte ens orkar tänka så men det blir bättre! Du kommer bli lycklig igen, jag lovar!

 16. Sjukt snygga! 😀 Dom påminner om ett par jag så på internet en gång, jag kommer inte ihåg märket men där allt material är återvunnet och alla par ser olika ut just på grund av detta. Dom skorna blev väldigt dyra så jag valde att inte köpa, men det ångrar jag idag.

 17. Jädrarns fina, och så speciella! Undrar just om din kreativa syrra kunde komma på något fint sätt att piffa till converseskor på? Det är mest sådana som finns i min skohylla…