Jag bÀr alltid med mig mitt anteckningsblock. I handvÀskan,  nÀr jag gÄr pÄ stan, bredvid sÀngen nÀr jag ska sova. JÀmt. DÀr hamnar listor pÄ vad jag ska göra, personer jag ska ringa och drömmar och böner jag har. Alla idéer jag fÄr krafsas ner i blocket och fÄr ligga dÀr och gro till sig.

Visst skulle jag kunna anvÀnda iphonen för anteckningar istÀllet, men hur telefonklottrar man gubbar i en iphone? SjÀlva klottrandet och nonsensskrivander Àr terapeutiskt.

Jag Àr en riktigt skrivblocksnörd. Pappret ska vara gulvitt och absolut inte blÄvitt i basen. Det Àr otÀckt att skriva pÄ och jag blir deppig av det blÄaktiga papperet. Pennan ska vara av tusch med en smal spets. 0,3 Àr idealiskt. Jag vill att pÀrmarna ska vara lite mjuka, om Àn inte helt böjliga och sladdriga. En moleskine Àr perfekt för ÀndamÄlet. Allt man skriver dÀr ser sÄ viktigt ut.

Har du trÀffat min rökande hemmafru?