Kyssar och köttsoppa

En klassiker i min sminkväska som alltid åker fram när jag vill piffa lite är min rosa läppenna från Face Sthlm. Verkligen bubbelgummsrosa så det skriker om det. Sitter som berget som läppennor alltid gör – håller både för kyssar och köttsoppa. En bra egenskap när man nu vill piffa. Inte så kul att vara fixa fint för att sedan upptäcka att det mest var framtänderna som pyntats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

58 kommentarer på “Kyssar och köttsoppa”

  1. … Eller så är det så att Clara får många frågor om produkter hon använder, så såna här inlägg är ett svar på alla de frågorna.

  2. Nejdu, vill jag göra reklam får jag så vansinnigt bra betalt att jag gott kan skylta med det öppet

 1. Clara
  Snyggt läppstift och perfekt när det håller för både soppan och kyssar..hi..hi..
  Kram

 2. Vad gör man om man är en framgångsrik bloggerska och behöver ett litet ego-boost? Jo, man lägger in en bild på sig själv och väntar på att kommentarerna om ens utseendemässiga förträfflighet börjar hagla in.

  1. Sven. Vad Vad gör man om man är en framgångsrik bloggerska och behöver en liten nedvärdering? Jo, man lägger in en bild på sig själv och väntar på missunsamma kommentar från troll som dig.

   1. På vilket sätt var min kommentar nedvärderande? Den innehöll ingen åsikt om Claras utseende. Det enda jag gjorde var att konstatera att det måste vara skönt att höra hur snygg man är från ibland upp till 100-tals personer.

    1. Din kommentar nedvärderade inte hennes utseende. Men åtminstone jag tycker mig kunna ana en nedvärderande ton i din beskrivning av hennes beteende. Har jag fel?

    1. Vad gör man om man är en självömkande mes och behöver en litet ego-boost? Jo, man går in medvetet och läser framgångsrika bloggar som man inte gillar och skriver sarkastiska kommentarer. Idiot, gör nåt vettigt istället.

     1. 1. Jag gillar Claras blogg
      2. Jag tycker hon är en cool person
      3. Att kalla någon för mes och idiot i en bloggkommentar är väl egentligen betydligt mer patetiskt än att ifrågasätta (om det nu var det jag gjorde) ett blogginlägg.

  2. eller så är det också så att Clara vet vad tjejer vill ha tips om, typ läppstift och smink, och vi är inte dumma nog att gå på det om hon inte visar hur det ser ut och varför då inte visa det på sig själv? Förträffligt smart skulle jag vilja säga.

 3. Clara, du påminner verkligen om en modern snövit. Jättevacker! Du saknar bara sex små dvärgar! 😉

    1. Min gissning är att det gör jävligt ont att bli skjuten även om man blir det av en jägare i skogen…

 4. Jag har en fråga. Läste i VF att du försörjer din familj på att blogga. Jag undrar hur man tjänar pengar på att blogga, skulle gärna vilja börja.

  Hälsningar
  Anette.

 5. Underbara fina Clara! Jag måste hålla med Hannah på naturligtsnygg.se i hennes inlägg http://www.naturligtsnygg.se/?p=23209 Jag önskar så att du var lika GRÖN i skönhet som du är i mat och annat. Det finns så mycket bättre produkter än de som är fulla med mineraloljor. Annars är du förträfflig!!! =)

 6. Hej!

  Jag förstår att du är kär i färgen, den bara skriker PASSION!

  Det tråkiga med det sminkmärket, är att dom tyvärr har en jäkla massa farliga kemikalier, parabener osv. Vi i Sverige är väldigt dåliga på att prata om just farliga ämnen i smink, hårfärger osv… MEN det finns bättre ekologiska alternativ att välja på!

  Rensa bland sminket och hårvårdsprodukterna… Bra för miljön och för ditt välbefinnande!

 7. Några av er som kommenterat har skrivit om ekologiskt smink men inte nämnt några märken. Har ni några ta tips på ekologiskt smink som är likvärdigt “vanligt” smink i kvalitet? (jo, jag vet att man kan googla men det är så himla bra att få tips av någon som provat och har egen erfarenhet)

  1. Läs på naturligtsnygg.se. Hon har stenkoll och hur mycket tips som helst (alltid med länkar till webbutiker)

 8. Du passar ju SUPER i det läppstiftet, verkligen fin färg! Tar fram dina ögon o passar din hy. Var bara tvungen o skriva!

 9. Jag måste bara säga att det är ju helt magiskt det här hur du verkligen passar i ALLA hårfärger! Allt från platinablont till svart. Jag är väldigt avis för hur gärna jag än skulle vilja ha mörkbrunt hår (ungefär som du på den här bilden) så har jag fått acceptera att jag passar verkligen inte alls i det. Nog för att jag trivs finfint i blont, men det hade varit kul att variera lite mer och det ändå ser bra ut 😛
  Jättefin, och speciellt färgen på läpparna!

 10. Hej

  Om du inte vill ha ”reklam” i ditt kommentars-fält får du radera detta inlägg.
  Snubblade över det här inlägget på en blogg och ja tänkte om det var någon där ute som var händig och ville bidra eller om någon har massor med koftor o mössor i storlek pyttesmå som inte kommer till användning längre så kan man göra en god gärning genom att skicka det till Nepal.

  Ha de gott! Kram! Sofie

  http://kyrkkaffe.libris.se/?p=4214