Hulken och hatten

Idag ska vi storstäda huset och jag ska iväg och göra några ärenden inför påskhelgen! Som jag längtat efter att få vara ledig. Speciellt eftersom alla andra också är lediga och det inte kommer hundra mail om dagen med saker att ta ställning till.

Nåja. En ny favoritklänning med skört är i alla fall den här svartvita karamellen! Ett secondhandfynd som sitter som gjuten på kroppen. Det enda jag gjort med den är att sprätta bort axelvaddarna som fick mig att känna mig lite som Hulken. Hatten kommer från någon butik i Uppsala som jag tyvärr inte minns namnet på. Men jag vet att H&M har liknande. Jag brukar vira upp lite av håret kring hattbrättet så slipper man få allting i ögonen. Ganska praktiskt och bra faktiskt.

Kvinna för sin hatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

32 kommentarer på “Hulken och hatten”

 1. Snälla Clara, när du städat klart, kan du inte lägga upp lite bilder på hur det ser ut hemma hos dig inför påsk? Snälla ge lite tips på lagom dekoration som inte är för mycket eller tar väldigt lång tid. Börjar få smått panik över hur jag ska pynta!

   1. Går ju inte att se din blogg utan inloggning? Stod att det var privat. Det är ju inte så inspirerande..

 2. Snygg klänning och du passar bra i hatten också! Instämmer med Annika om att man borde våga bära hatt ibland. Känner mig tyvärr utklädd i det, fast det är nog bara en vanesak..

 3. Ja H&M har väldigt liknande i flera färger. Du passar jättebra i den svarta, men det finns i orange som du ju är så vansinnigt vacker i, bara så du vet det 😉

 4. Wow, du ser verkligen gorgeous ut!! Fin människa, fina kläder.
  Din syster gör ett mycket bra jobb 😉

 5. Ett helt och hållet ytligt inlägg blir det från mig idag. Du ser som vanligt skitsnygg ut! Men dom här bilderna fastnade jag ändå lite extra för. Hatten gör sig tokbra på dig, Clara! 🙂

 6. Jisses så snygg du är! Plus jag gillar dina klänningsval då jag också har en putmage av naturen och fått höra både de ena och de andra 😉

 7. Vilken otroligt snygg klänning. Läckert. och njut av ledigheten. De flesta verkar ha försvunnit in i påskdimman och det är superskönt.

 8. Klänning med skört vad snyggt det är, en modell du verkligen klär i. Den klämmiga hatten sätter piff på det hela.

 9. Påsken måste man bara älska! Inte minst för att våren är på gång.
  Påsken som tradition är mycket behagligare och mera kravlös än julen vilket är toppen tycker jag.

  Heja påsken!

  Mrs G

 10. Hej Clara! Du ser inte så ofta glad ut längre. Kanske bara råkat bli så på korten. Hoppas att du mår bra iallafall!! Kramar!

 11. Vilken magisk klänning! Jag tycker också väldigt mycket om ljuset i bilden nedan, du lyckas alltid fånga ögonblick så bra.

 12. Clara såg dig på din syrras blogg. Jag gillar din nya coola look. Du såg så sjukt fin och cool ut i snygga solisar, blommig-klänning och vita converse. TUMME UPP!