Vilken måndag! Jag har fått några roliga jobbesked och haft ett bra riktigt bra möte!

Det är ett skönt sätt att starta veckan på och nu är jag så peppad att jobba vidare hela kvällen. Men istället ska jag stänga datorn och vara ledig. Mitt liv blev så mycket bättre sedan jag införde jobbförbud på kvällarna. För även om jag är inspirerad förstör det hela min dygnsrytm om jag inte försöker hålla på strukturen.

Stress är inte farigt. Men brist på återhämtning är farligt!

Ikväll ska jag alltså bädda ner mig i soffan och se på Orange is the new black – men innan dess ska jag ta en joggingtur med en vän. Alltid bra att ha träningskompisar så att man får ändan ur vagnen.

(Skjortan är ett pimpat loppisfynd, hatten är från Monki och kjolen från AA)

Flanellskjorta och hängselbyxor – en outfit med ruter i!

6 tips för en höst med stil