Kvinna för sin hatt

Vilken måndag! Jag har fått några roliga jobbesked och haft ett bra riktigt bra möte! Det är ett skönt sätt att starta veckan på och nu är jag så peppad att jobba vidare hela kvällen. Men istället ska jag stänga datorn och vara ledig. Mitt liv blev så mycket bättre sedan jag införde jobbförbud på kvällarna. För även om jag är inspirerad förstör det hela min dygnsrytm om jag inte försöker hålla på strukturen.

Ikväll ska jag alltså bädda ner mig i soffan och se på Orange is the new black – men innan dess ska jag ta en joggingtur med en vän. Alltid bra att ha träningskompisar så att man får ändan ur vagnen.

(Skjortan är ett pimpat loppisfynd, hatten är från Monki och kjolen från AA)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Kvinna för sin hatt”

 1. Det där med jobbförbud på kvällarna kan var väldigt bra!
  Jag måste också ha det tidvis och visst hjälper det upp livsstrukturen 🙂
  Synd bara att man innerst inne är en liten nattuggla…men vårt
  samhälle vill något annat och inte minst barnen 😉

  Allt gott och trevlig kväll! <3 / Carolin

 2. Återigen nämner du kjolen från det sexistiskt och kvinnoförbedrande företaget American Apperal. Jag och några andra fick inget svar från dig när skrev till dig om det förra gången du visade upp denna kjol. Du skulle kunna kolla upp märket vettja. Vidrigt är det!

 3. Åh jag tittade på Orange is the new black för några veckor sedan, var tvungen att se allt i ett sträck. Kan du inte skriva om vad du tycker om den? Jag hade gärna läst dina tankar även om andra serier och böcker et c!

 4. är det sexistiskt? skitsnygg iaf. och jag vill ha deras america socks. såå fina och sköna under en kort kjol elller klänning. men ska läsa sandras krönika

 5. Jag hänger inte med riktigt, vad som är sexistiskt. Får nog kolla länken till Sandras resumé. Jag tycker kjolen är fin, kanske är det företaget som är sexistiskt…….Har precis varit och provat stråhattar på stranden. Tycker alla är så sjukt snygga i hatt men jag lyckas liksom inte. kan ju vara för att jag alltid envisas med att ha en stor knöl av hår på baksidan av huvudet….

  //Jess
  bloggen; Lilla Grisen Nasse

 6. Vad söt och tidlös du ser ut! Så vacker. Jo jag har en fråga om dina tävlingar. Det känns som att de bara försvinner ut i tomma intet när man inte får höra hur det går. Eller ens om någon vann alls. Det är ju tydligen bara företaget själv som vet och som kontaktar vinnaren, vad jag har förstått. Lite underligt är det. Alla som deltagit har ju ändå investerat sina funderingar och idéer och skrivit ned dem. Har någon överhuvudtaget läst dem, kan man undra.

  Jag skulle tycka att det var kul med en avrundning på tävlingarna. Typ en blänkare om att den är avgjord och vem som vann (alltså bara namnet i kommentaren). Det vore också intressant att få läsa det vinnande bidraget. Det är alltid inspirerande 🙂

 7. Men kära nån..efter en glutt på AA:s sida får jag spader….tjejerna är bara 14 – 15 år…men hua då! Fast att jag gick in under fliken women…..Deras oskyldiga uppenbarelser rimmar illa med den look de försöker utstråla….men hjälp!

 8. Åh, såg sista avsnittet av första säsongen av Orange..igår, HUR ska jag klara mig tills nästa kommer…. 🙂

 9. Måste säga att kjolen passar dig perfekt! Fint skuren som inte gör att man får gravidmage utan att ha det!

 10. Du har ju så rätt, återigen, det där om dygnsrytm. Ska banne mig göra ännu ett försök att bli bättre på rutiner. Blir bara en ända gröt av alltihop annars. Ju. Men ändå är det så svårt. Ikväll, då ska jag nog lägga mig samtidigt som ungarna och se morgondagen som en nystart. Tack för inspirationen, igen.