Det ÄR ju sĂ„ roligt att förĂ€ndra sig med Ă„rstiderna. Jag Ă€r inte sĂ„ mycket för att hĂ„lla koll pĂ„ trender Ă€ven om jag sĂ„klart pĂ„verkas av dem precis som alla andra. Hips vips rĂ„kar man köpa en beige stickad tröja trots att man inte hade nĂ„gra som helst planer pĂ„ nĂ„got i det stuket. Eller sĂ„ stĂ„r man dĂ€r med en scrunchie fast det nyss var det fulaste man visste.

HÀr Àr sex stilförÀndringar jag ska göra i höst. Eller förskjutningar kanske? För det Àr ju inga jÀttegrejer jag gör utan mer att skruva pÄ det som redan Àr. FörÀndringarna planerar jag att trolla fram med sÄnt jag redan har hemma eller annars kan leta fram begagnat och gÀrna billigt!

LĂ€ppstift: Älskar att anvĂ€nda lĂ€ppstift. SĂ„ himla snabbt och enkelt sĂ€tt att kĂ€nna sig piffig och fin och fĂ€rgglad. Inte minst i takt med att sommarens solbrĂ€nna försvinner. Jag har flera fĂ€rgstarka lĂ€ppstift hemma som jag samlat pĂ„ mig genom Ă„ren sĂ„ nu Ă€r det bara att sĂ€tta igĂ„ng och anvĂ€nda dem. Har iofs redan börjat men tĂ€nker att de ska fĂ„ bli mer av en standardgrej nu Ă€n tidigare. Mina bĂ€sta stift Ă€r Jessica och Gwen frĂ„n Jane Iredale och sĂ„ har jag ett urgammalt hallonrosa stift frĂ„n Dr Hauscha som jag aldrig tröttnar pĂ„ men dĂ€r namnet tyvĂ€rr har nötts bort frĂ„n stiftet. Jag brukar avsluta appliceringen av lĂ€ppstift med att ta en dutt pĂ„ vardera kind. Jag har redan ett annat rouge under men den hĂ€r sista lilla dutten knyter ihop kind och lĂ€ppfĂ€rg pĂ„ ett bra sĂ€tt. Om du ocksĂ„ vill testa lĂ€ppsstift men inte vet vad du passar i – gĂ„ till nĂ„gon duktig person pĂ„ Åhlens eller Kicks och be dem hjĂ€lpa dig ta fram förslag Ă„t dig!

ÖrhĂ€ngen: Stora örhĂ€ngen Ă€r en sĂ„ fin accessoar tycker jag. SĂ€rskilt till kort hĂ„r sĂ„ man ser dem ordentligt. Jag har en stor örhĂ€ngesgarderob eftersom det under mĂ„nga Ă„r var min favoritaccessoar. Bertil har ocksĂ„ mĂ„nga fina eftersom han tog hĂ„l i öronen för tvĂ„ Ă„r sedan. Vi fĂ„r bytlĂ„na tĂ€nker jag! Mina hĂ„l i öronen har dock vuxit igen pĂ„ baksidan, sĂ„ jag ska be Jakob om hjĂ€lp att trycka upp dem. Pinnen gĂ„r in halvvĂ€gs sĂ„ jag behöver bara assistans av nĂ„gon ( inte sĂ„ krĂ€smagad) att trycka igenom dem sista biten!

Nagellack: Nagellack i nĂ„gon bjĂ€rt fĂ€rg Ă€r en dekoration för hĂ€nderna. NĂ€r mina handeksem gĂ„r bananas undviker jag allt som drar uppmĂ€rksamheten till hĂ€nderna – men nu ska jag köra pĂ„! Blir sĂ„ glad att se mina fĂ€rgglada fingrar nĂ€r jag hamrar loss pĂ„ datorn. Jag gillar mina naglar korta och vĂ€lmĂ„lade. Depend har perfekta smĂ„ lack med rĂ€tt mĂ€ngd fĂ€rg för att de aldrig ska hinna torka. PĂ„ den hĂ€r bilden har jag nyansen Catchy Coral.

SkÀrp: Jag har letat fram min skÀrplÄda igen. Den Àr full med gamla loppade skÀrp och nÄgra nya. Jag tror att skÀrp har framtiden för sig i min garderob. Efter att lÀnge undvikit att accentuera midjan Àr jag nu redo! KÀnns som en sÄdan enkel och ÀndÄ effektfull accessoar. Perfekt grej att köpa pÄ second hand dessutom.

Markerade ögonbryn: Jag gick och gjorde ett browlift i samband med att jag klippte den nya frisyren. Jag har varit nyfiken pÄ det lÀnge men varit rÀdd att se ut som att jag stoppat handen i nÄgot eluttag. Men sedan nÀr jag lÀste pÄ lite mer förstod jag att grejen med browlift Àr att man permanentar bryna sÄ att de blir mindre bÄngstyriga. SÄ att man bÄde kan borsta dem stora eller tona ner dem lite. Man permanentar alltsÄ ögonbrynen, fÀrgar och plockar dem i en fin form. KÀndes som jag fick 30 procent fler bryn helt plötsligt! Har alltid haft svarta naturligt men nu fick de liksom tryck i sig.

Korta kjolar: Korta kjolar kĂ€nns svĂ„rt sommartid – det blir lĂ€tt lite vĂ€l naket för min smak. Men sĂ„ fort heltĂ€ckande strumpbyxor gör sin höstentrĂ© tycker jag om att ta fram mina kortaste kjolar och visa ben. TyvĂ€rr tror jag inte att jag har kvar nĂ„gon kort kjol eftersom jag gjorde en rejĂ€l utrensning för ett par Ă„r sedan. Den hĂ€r pĂ„ bilden skĂ€nkte jag till exempel bort. Jag fĂ„r istĂ€llet hĂ„lla utkik pĂ„ loppis. LĂ„rkorta rutiga kjolar finns det ganska mycket av har jag sett!