Birthday

Idag fyller jag år! 26 långa år. Jakob, Bertil och Melker – mitt lilla mansharem – uppvaktade mig med blommor och fika i morse.

Jag har bjudit på tårta nu på dagen. Med passionsfrukt, vindruvor och kumqats. Jag minns hur jobbigt det var när mamma och pappa fyllde år när jag var liten. Och jag och Anna skulle baka tårta till dem. Fanns det något jobbigare än att baka tårta? Idag älskar jag födelsedagar då det ger mig en anledning att baka.

Nu är det i alla fall hög tid att börja förbereda födelsedagsmiddagen. Bara att värma – min pappa har fixat älgstek och potatisgratäng.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

163 kommentarer på “Birthday”

 1. Grattis på födelsedagen! Skriver mest för att även få säga: Din blogg gör mig så GLAD, alla fina bilder, alla ideer, bakverk, fina kläder. Fortsätt som du gör, du kan så bra!

 2. Grattis Underbara Clara på din dag! Å den där Bertil, han är bra söt han! Som sin mor och far. Himmelskt gott med älg och gratäng, trevlig helg! Kramar en trogen läsare 🙂

 3. Stort grattis på din dag! Bilden på dig och Bertil har verkligen fångat hur det är att vara småbarnsförälder, ha ha:)

 4. Grattis på födelsedagen! Det är så häftigt med dig! Vi är väldigt lika du och jag… Inte bara med intressen och åsikter men vi är också födda med bara 4dagars mellanrum 🙂 grattis till oss 🙂 kram kram

 5. grattis! Jag gör precis nu tårta till min son som fyller 4 år imorgon. Tycker också jättemycket om att fixa kalas och göra tårta, men den här gången känns det jobbigt eftersom jag varit sjuk så länge och har noll ork.

 6. Grattis på födelsedagen fina Clara! Tårtan ser jättegod ut och precis som du tycker jag det är roligt med födelsedagar för då får man baka tårta! Det bästa tycker jag är att få garnera den precis som man vill! 🙂 Skulle kunna ha det som jobb – tårtbakare. Fast då behöver man nog ha lite större kreativitet än vad jag har. Jag kanske ska hålla mig på en B-nivå istället och fortsätta läsa till lärare istället. 🙂 Hihi
  Kram och grattis igen!

 7. Stort grattis till ett nytt år! Jag följer din blogg, jag är för övrigt ingen flitig bloggläsare men din kan jag inte låta bli – gillar den jättemycket!

 8. Grattis! och tack för alla inspirerande inlägg, blir glad av dig o jätte inspirerad till att göra nåt liknande själv… Kram/ Saramoa

 9. Här kommer grattishälsningar från Skåne, med ett stort fång tulpaner från trädgården! Från en flitig läsare av din blogg. Gillar både att läsa dina tankar och att titta på dina fina bilder! Läser även kommentarerna, eftersom det blir en del intressanta diskussioner där. Ha en fortsatt bra kväll!

 10. Grattis på din 26-årsdag! Tårtan ser så mumsig ut, så den tog väl slut i ett nafs 🙂
  Jag firades i helgen men blev betydligt äldre, 60 år låter jättegammalt men jag tycker att jag är som jag alltid vart.

  Kram Cattis

 11. Stort grattis Clara! 🙂 Vilken fantastisk klänning och tårta, verkligen kalasiga båda två!

 12. Grattis Grattis Fina Clara!! Hoppas att du har haft en bra dag med din familj! 🙂 Måste bara säga att jag älskar din blogg och du var en av personerna som gjorde så att jag började blogga! Idag driver jag två bloggar och det är hur kul som helst!
  DU är grym!! 🙂
  Grattis igen, kramar från en 16-årig tjej!
  Ps. Den första du skrev som förebild är så grymt cool!!! 🙂

 13. Grattis Grattis Fina Clara!! Hoppas att du har haft en bra dag med din familj! 🙂 Måste bara säga att jag älskar din blogg och du var en av personerna som gjorde så att jag började blogga! Idag driver jag två bloggar och det är hur kul som helst!
  DU är grym!! 🙂
  Grattis igen, kramar från en 16-årig tjej!
  Ps. Den första du skrev som förebild är så grymt cool!!! 🙂

 14. Grattis! Bra födelsedag du har 🙂 Själv fyller jag 35 idag! Läser din blogg dagligen och du är en sann inspiration! Klok och snygg 😉

 15. Grattis på födelsedagen, Clara! Det låter som att du fick en underbart bra dag. Hoppas att du fick många, många kramar också! 🙂

 16. Stort grattis på födelsedagen!
  Och jag måste bara säga vilken otroligt tjusig klänning du hade på dig på bilderna. Vackra blommor mer vackra färger. 🙂

 17. Stort grattis på din dag! Hoppas att du får en fantastisk dag! Vill passa på att tacka dig för väldigt intressant och tankeväckande läsning! Njut nu av din dag 🙂

 18. Ja må hon leva uti hundrade år!
  Grattis på födelsedagen!
  Älskar den sista bilden, stretande unge och kaffekopp, bästa kombon!

 19. Tusen gånger om grattis i efterskott till dig undebara Clara. Jag följer din blogg och jag tycker du är en superkvinna. Du inspirerar verkligen

 20. Grattis i efterskott! Jag hoppas att dagen blev kanonfin. 😀 Jag älskar förresten bilden med dig drickandes ur koppen och Bertil, härlig! 🙂

 21. Grattis i efterskott UNDERBARA CLARA! Du är så fin och härlig och framförallt inspirerande. 🙂

 22. Gratulerer så mye med dagen! måtte den bli nydelig på alle måter. takk for en superinspirerende blogg. tenk at du har fått til alt dette i en alder av bare 26.. mye spennende ligger foran deg:)

 23. Nämen grattis Clara! Och att du bara blir 26?? Jag är 28 och går mot 29 och är grymt imponerad över hur mycket du hunnit göra med ditt liv redan. Keep it up 🙂

 24. Grattis Clara, du är bara 26 år ung, det är fantastiskt! Du är så smart och så stark, kompetent och har en sund inställning till livet, en riktig tant med alla fantastiska egenskaper det bär med sig. Stor kram på din dag, fortsätt vara du!

 25. Grattis! Har du sett “annaritar” idag? Hon har målat en underbar bild på dig och dina hönor! 😉

  /Lina, Skellefteå

 26. Ett jätte stort grattis skickar jag dig och jag hoppas att du har haft en helt underbar dag, lika fantastisk dom du själv är. Det är du värd 🙂
  kram Åsa

 27. Stort grattis i efterskott till dig!!
  Vilken fantastisk dag du fyller år på, det glädjer mig att få gratta någon just idag (jag väljer att ignorera det lilla “i efterskott”…)
  Just den dagen skulle min fina farmor fyllt 85 år, men hon har nyligen gått bort. Så jag vill även passa på att beklaga förlusten av din morfar. Men livet går som bekant vidare och du verkar firats fint ändå.
  Kram!

 28. Stort grattis på födelsedagen. tack för en rolig, intressant och inspirerande blogg. Du behövs!

 29. Grattis i efterskott Clara!
  Du verkar ha en så fin familj och det är så härligt att läsa hur du verkligen uppskattar den.
  Hejom Dejom!

 30. Hej Clara! Grattiis i efterskott! Behövs en uppdatering av din ålder nu, under Vanliga frågor såg jag. Ha de fint! Gmycket förtjust i din bloggi!

 31. Woah! Vartifrån kommer kökslampan? Har sett den på så många hemnet-visningsbilder och undrar så!