Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

75 kommentarer på “Häpp!”

 1. Clara! Det här känns så väldigt stalkeraktigt MEN, jag blev så glad när jag fick veta att jag känner en person som faktiskt känner dig. Elof (eller Tobias som han heter), Jakobs systers exman. Han är min lärare i Nya testamentet på den bibellinje jag går på en folkhögskola. Toppenbra!
  Det kändes ganska stort för mig, eftersom jag ahr läst din blogg i kanske 6 år, och det känns på något sätt som att jag känner dig… Men det inser jag ju att jag inte gör, hehe. Kul sammanträffande iaf.
  Förträfflig klänning!
  (Ledsen för rörig kommentar)

  1. visst känns det som om man känner sina favoritbloggare på nåt sätt ändå? jag skulle nog hälsa utan att reflektera över det om jag såg ex. clara på stan.

   1. haha tänkte detsamma!
    vi såg en bloggerska på stan igår här i Malmö och vi tvekade länge på om det var någon vi kände eller om det var en “kändis”.
    Vi var väldigt nära att hejja men hejdade oss.
    haha
    Men de blir en del av ens vardag, det är klart att det är svårt att sortera rätt ibland. 🙂

 2. Måste bara säga att jag är RIKTIGT avundsjuk på alla dessa klänningar som du fyndar! Kan man få tips på var/hur? Jag vill också öka på klänningsgarderoben, men vet inte var jag ska börja leta…
  TACK för all inspiration! Både klänningar och livet ur det större perspektivet, det utanför garderoben 🙂

 3. Fin! Älskar din härliga blogg med så himla fina foton, gullig unge och intressanta reflektioner (håller inte alltid med, men thank god för det, så trist det skulle bli!) Kram

 4. Hejsan Clara!
  Som den 16-åring jag är kanske många anser att jag inte har så mycket här på din blogg att göra. Men jag tycker bara det är så upplyftande att skriva in din webbadress och läsa igenom dina smarta men ack så roliga inlägg. Delar många åsikter med dig och några får mig att tänka efter lite extra. Tack för att du lägger ned den energi du faktiskt gör på din blogg, det uppskattas!
  Många kramar från en 16-årig skogbo utanför Umeå 😉

 5. Jag har alltid hävdat att man blir glad av prickar – och här har vi ju bevis! Underbar klänning! Och perfekt om det skulle bli tal om att leka Under hökens vingar kom 🙂

 6. Gaaaah! Bwrööööl! Vilken snygg klänning. En lite fråga också: Vart har du köpt den där hatten? Jag har letat en sådan där hur länge som helst och hittade bara en i Berlin. Men den kostade tusen spänn så jag backade haha!

 7. Tjusigt! Hur gör du egentligen för att hitta alla dina fina kläder på second hand?? Tycker det är så svårt, när jag väl hittar nåt som jag tycker verkar fint är det oftast helt fel storlek…

 8. Underbar outfit på en underbar Clara! Man blir glad som bara den. Vad kommer hatten ifrån?

 9. Vad härligt att se de här fotona! Jättefint och kul! Känner igen mig själv i just den här stilen och “jazzkänslan”.

 10. Riktig härlig klänning. Begagnat är verkligen fantastisk ibland, samt också mammas garderob. Där har jag hittat många pärlor genom åren.

 11. Nice! 😀 Snälla kan du inte berätta var du hittat skorna?! Precis såna jag är på jakt efter ju!

 12. Jättesnygg! Hur 17 hittar du allting? Där jag bor vimlar det precis inte av second hand-butiker, tyvärr. Men du bor ju inte heller i storstan… har ni många butiker runt där du bor, eller åker du långt för att leta? Tips på nåt i Hälsinglands omnejd?
  Kram!

 13. Snyggaste klänning jag sett på länge! Fantastisk!!! Måste vara underbar att bära, muntrar upp vilken dag som helst 🙂

 14. JISSES vad ofantligt vacker. Ja. Inte bara klänningen utan givetvis hela du. Jättevacker(t)! 🙂

  Älskar för övrigt ditt inlägg “överkänskliga bloggbrudar”, som alltid hög igenkänningsfaktor.

  Grattis i efterskott förresten! Hoppas du får en lugn och skön vecka trots begravning och allt. Usch. Gillar inte begravningar, men vem gör det? Kram! 🙂

 15. Gläder mig att höra att “gammalt” alltid är bättre. Har funderat mycket över det sista tiden, varför jag inte reagerar längre så över nya saker som med gamla… Titta gärna in på min blogg appropå gamla saker, är lite i startsträckan i bloggosfären (något jag aldrig trodde skulle vara något för mig 🙂 ). Tack för fin blogg /Gabriele
  (Vet inte om alla kommentarer läses…är det så?)

 16. Men kära hjärtanens.
  Den där prickiga gudomliga saken var det vackraste jag sett på år och dar !
  Tack för en fin blogg!