Dagens

Denna klänning med lite t-shirtaktig överdel har blivit en favorit i min garderob. Ett loppisfynd såklart – vad annars?! Älskar petroleum och turkosblå färger – de förstärker ögonfärgen så fint. Och så är ju prickigt ett mönster som jag aldrig tröttnar på. Men här är det lite ovanligare utformat än de vanliga prickiga blafforna!

Ikväll packar jag väskan för att bege mig till min syster några dagar och hälsa på min systerdotter. Väldigt efterlängtat och roligt!

Prickig katt i klänning

Prickig katt i byxdress

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Dagens”

  1. Du är så vacker Clara! Tack för inlägget om arbetslinjen. Spännande och kul att alla tycker så olika…var ju tvungen att läsa många kommentarer…
    Tror absolut att 6 timmars arbetsdag skulle göra de flesta gott!

  2. Himla fin 60-talsfrisyr! Gjorde en fransk twist idag som såg lite 60-tal ut eftersom mitt hår var så tuperat, perfekt 😉 Kommer testa din variant tror jag!

    Bra inlägg om arbetslinjen. Jag håller med på det stora hela, men tycker också att det är en svår fråga. Som levandes tillsammans med en ekonom får jag ständigt höra att det är viktigt för samhällsekonomin att det konsumeras, men jag vet också att det verkligen inte är hållbart, och jag vill inte heller leva med den inställningen. Tycker verkligen att detta är en fråga att satsa på för att hitta en hållbar lösning!