Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 kommentarer på “Prickig katt”

  1. Gillar att du poserar osolad och blek (precis som jag som hatar hatar hatar solarium och brun-utan-sol), det känns fräscht i dessa malignt melanomtider!

   1. 15 minter sol på ca 25% av kroppen under den ljusa årstiden är nödvändigt för att ladda tillräckligt med D-vitamin för att klara sig genom större delen av vintern. Stora delar av svenska folket lider av D-vitaminbrist under vårvintern vilket kan vara en av orsakerna till alla vårdepressioner. Allt enligt min nyexade läkarvän. Sol är inte bara skit!

 1. Du har ben att dö för! Sällan man ser så snygga spiror. Framhävs på ett underbart sätt i byxdressen.

 2. Du är så väldans vacker! Jag har också prickiga shorts på mig idag och har även en liknande prickig byxklänning som jag älskar! Fat den är korallrosa och från 80-talet. Men visst är de alldeles störtsköna!?

 3. Jag förstår inte hur avund kan vara en dödssynd. Jag är avundsjuk varje dag. På dig Clara är jag avundsjuk för att du är så kreativ, modig och går din egen väg och bryr dig inte om vad andra tycker. Du har en fin man och en fin son.
  Jag miste också min Mamma då jag var ung, och jag avundas alla som har sin mamma i livet.
  /Ulrica

 4. Hej på dig Clara!
  Du har en fantastisk blogg du, har följt den i många år. Jag gillar att du bor på vischan och att du inte hymlar med att du gillar det! Det behövs fler på landbygden, fler som är händiga och inte är rädda för att arbeta med jorden. Du är en inspirationskälla.

  Jag driver en gårdsblogg med min familj där vi skriver om djur, skörd, maskiner och nöjen, allt som hör landsbygden till. Ta gärna en titt om du har tid och lust!
  http://stolpasgard.blogspot.se/

  /Sandra – Stolpås Gård

 5. Jättevårfin! Kul att du har tid och ork med fler outfit-inlägg, Clara! Kanske inte så pk att säga, men jag älskar din klädstil och dina bilder på dig själv! X

 6. Älskar din outfit bilder! De var anledningen till att jag började läsa din blogg 2006. Mer sånt! Hoppas hela familjen mår bra! Du ser mycket vårfin ut!

 7. Härligt att hitta och återbruka kläder : ). Jag har en butik med eko/reko grund. Så där är det mycket återbruk. Som väskor av brandslang och reklambanderoll, dockor av återbrukade tyger och korgar av tidningsmagasin. Kläder har vi inte kommit till ännu men klurar i banorna om det ska vara ekologiskt, secondhand eller båda. Kul är det i alla fall när man får möjlighet att vara lite mer unik. Och hur fixar man det bättre än med loppisfynd. : ) Härligt inspirerade Clara

 8. Fin du är! 🙂 Perfekt med byxdress när man leker mkt på golvet med liten skatt, jag vet inte hur många gånger jag förbannat mig själv när jag suttit och byggt lego med kjolen uppkorvad vid midjan…

 9. Det finns en affär i Göteborg som heter Prickig katt! Den är jättemysig och har massa spännande kläder och prylar! :DD