Det kommer bli fint

Det kommer att bli en fin sommar. Förra året var lilleman så liten att han blev kvar där man placerad honom. I blåbärsriset till exempel. Nu riktigt rusar han fram och bromsar genom att krascha in i saker. Jag ser fram emot att sjöbada ihop. Att gräva i sanden. Att plaska i den stora baljan i trädgården, låta honom smaka allting som växer i landet, att cykla långt med honom i stolen på pakethållaren och ta båten ut till skärgården.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Det kommer bli fint”

 1. Nog kommer den här sommaren att bli full av spring. Lilla Bertil nyfiken och ska testa det mesta. Mamma och pappa kommer att ha fullt upp men självklart roligt. En underbar sommar med lilla Bertil.

 2. Åh det låter härligt!! För min egen del så är sommaren ett oskrivet blad, mest beroende på lite grejor som kanske sker inom snar framtid 🙂
  Hoppas att jag får möjlighet att deta vid Bloggforumet nästa helg, det hade varit så värdefullt för mig!

  Kram Mrs G

 3. Hejsan Underbara Clara! Njut av våren och sommaren med din lilla familj! Så bra det var det du skrev om elaka kommentarer. Jag är kollega med Mia, din kloka och härliga moster. Jag bloggar i mitt senaste inlägg om Skönhetsbubblan. Inlägget heter Fanfar för fria fladderfittor;) Kram från MammaMedia!

 4. Mysigt!
  Mina barn går konstant och äter grönsaker, bär eller frukt i trädgården, sommaren igenom. Det är väl inte så bra för tänderna, men väldigt mysigt!!
  Åh, så härligt med sommar!

 5. Jeg har syklet ned mine to barn i stolen på paket-holderen i mange år, men sist år fikk vi sykkelvogn. Det er ekstremt mye lettere å sykle med barnet i vogn enn i stol! Og så får man med både handleposene fra butikken, ekstra klær og en piknikk-korg. God investering!

 6. Låter som härliga planer. Risken finns nog att han inte bara äter det som bjuds utan även smakar det som inte är tänkt att ätas, men det hör till det med, att slicka på sniglar och suga på stenar och allt sådant. 🙂

 7. Tiden tillsammans med barna blir bara bättre och bättre, varje dag, vecka, månad, år kan man göra ännu mer tillsammans, njut allt du kan (det ska jag oxå göra) mycket fin bild på lillkillen! kram

 8. vilken härlig bild 🙂 och jag hoppas också att sommaren kommer att bli fantastisk, det känns så i energierna 🙂
  kram Åsa

 9. Minns vår yngsta sons sommar som din son nu ska få uppleva! En fantastisk tid! Jag ser också fram emot den här sommaren! Jag ska nämligen få min livs första semester!

 10. Det kommer att bli uNderBarT! Dra med honom ut i blåbärsskogen så kan han strosa omkring och plocka munnen full av bär. Åh, det är en härlig tid att ha småbarn under sommaren! Tacksamhet!

 11. Tänk så många fina bilder ni kommer ha från Bertils barndom. Jag tycker du fotar så bra! Och fotomotivet är världens sötaste! 🙂

 12. Ett tips är att till och med ha i åtanke när man sätter frön att det ska vara gott för små (och stora) barn att äta direkt på landet, förutom bärbuskar och jordgubbar då, så är sockerärtor och smultron det som funkar bäst här!