Tävla och vinn

Vad kul att så många ville vara med i den senaste tävlingen – nu kör vi en till tycker jag! Den här gången i samarbete med Audio Pro vars högtalare Addon Five ska lanseras med en ny färg. Vilken det blir kan förstås mina eminenta läsare vara med och bestämma. Rösta på favoriten bland de sex färgerna och ge också en motivering till varför du vill vinna Addon Five i den nya färgen. Tävlar gör man här.

(Tävlingen pågår t o m. den 1/6-2012.  Vinnaren utses av audiopro.se. Deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. )

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Tävla och vinn”

 1. Jag tycker att Mellow Navy är en snygg färg som inte ses var stans. Den kommer att matcha omgivningen var den än ställs upp utan att den för den skull försvinner in i väggen. Efter avslutade studier fick jag flytta hem till mina föräldrar medan jag letade arbete. Efter ett par månader fick jag jobb men det har varit betydligt svårare att få tag i en lägenhet. Den andra juli kommer jag äntligen att få flytta in i en jättefin två och då skulle jag gärna vilja ställa upp högtalaren i vardagsrummet/köket och spela musik som gör mig glad!

 2. Har en hög med fina gamla vinyler som min pappa lämnade efter sig, som jag hittills inte kunnat spela, eftersom jag saknar högtalare. Skulle kännas härligt att få skruva upp volymen till Beatles i ett par solgula (Blond Glow), skråla högt och minnas allt det fina. Jag tycker det är kul att starka färger börjar bli modernt igen. Man mår bra av färg, så det vill jag vara med och uppmuntra till!

 3. Blond glow är ju urläcker! Jag vill vinna för att imorse började min mor PUMPA musik ur sin lilla mini-dator klockan halv åtta, och när man är sjutton år och har suttit och läst läxor halva lördagsnatten för att få fina betyg är det inte rättvist någonstans att jag inte har några jättehögtalare att hämnas med en fredagskväll när alla över fyrtio bara vill sova!

 4. Jag tycker att den blond glow är härlig. Just för att den skänker lika mycket glädje av som på. Med den färgen kan du nog lysa upp vilket hörn som helst i din lilla stuga. Att den sedan ger dig möjligheten att spela dina favvos låtar med bra ljud är ju också ett plus i kanten! 😀

 5. Jag ska precis börja på mitt första heltidsjobb, och för första gången kommer jag att ha ett eget kontor! Eftersom det är för en ideell organisation jag skall jobba kommer jag i princip att bo i detta lilla rum. I ett dygnet-runt-kontor behövs tre saker: en stor, skön sittpuff, några krukväxter och en fin ljudanläggning. De två första får jag ärva av min företrädare, men den tredje håller jag på och lurar på just nu. Eftersom jag är student och arvoderingen är utformad precis så att man inte ska svälta ihjäl kommer ljudanläggningen ungefär bestå av en gammal freestyle om den ska rymmas i min budget. Min bedömning är att en addon five i vibrant blaze skulle vara ungefär en triljon gånger bättre, sjuuuukt snygg färg dessutom! Den matchar min favoritjacka och mina favoritbyxor, bara en sån sak.

 6. Jag och min roomie Hanna har bott tillsammans sen april och hittills fungerar det fantastiskt bra- vi bråkar aldrig och diskar till och med åt varandra ibland! Men ett litet problem i vår tillvara är att de jääättegamla högtalarna i vårt kök glappar och sprakar och då blir det lite tråkigare att ta sig tid att diska någon annans disk. Med till exempel den där gula Blond Glow skulle vår tillvaro bli komplett och disken så mycket mer diskad!

 7. Jag röstar på “Rude blue”. Jag behöver denna snygga högtalare för att få ett bra ljud från min bärbara dator, då jag spelar barnsånger för min 3 månaders dotter. Det är dags att jag får sånghjälp av riktig musik, innan lilltjejen förstår hur falskt mamma sjunger, vill ju inte att hon får men för livet.

 8. Orange är en störtskön färg som ju firar en sjuttiotalets rebirth och är poppis nu, men jag vill inte att färgen ska blekna från färgpaletten igen som döende modetrend – Vibrant Blaze är skitsnygg och orange är här för att stanna. I den vill jag fylla min tjugosexkvadratare med skönt sound – allt från Janis Joplins sköna stämma till Aviciis bästa danstune och bara rocka loss här hemma! Modefärger, modedängor och dammiga gamla LP-låtar, ingen musik blir för tjatig eller out of style med bra ljud. För du vet, kvalitet never goes out of style 😉

  DÄRFÖR vill jag få njuta till Addon Five!

 9. Jag tänkte att en riktigt bra högtalare skulle vara helt perfekt som väckningstillbehör när mina morgontruliga tonåringar skall purras. När de var bebisar sov de aldrig, nu krävs massiva insatser för att de skall vakna. Ambient slate är nog färgen de skulle tycka var minst pinsam…. Kram!

 10. Efter att ha vuxit upp med uttrycket “Gult är fult” är det inte lätt att uppskatta just färgen gult. Den bannlystes, men nu har jag äntligen vuxit upp och insett att gult är precis lika flott som blått. Eller kanske ännu flottare till och med! Självklart skulle jag nu välja Blond glow. Brunett som jag är så vet jag ju att blondes don’t have more fun, men tillsammans med den gula skönheten skulle jag få dubbelt så skoj. Såväl på stranden som på gräsmattan hemma på gården en tisdagskväll.

 11. Det var ett tufft beslut men jag bestämmer mig för Rude Blue.
  Jag skulle ge den till min man som hör lite dåligt nu för tiden. För att visa min kärlek. I juni har vi varit gifta i 22 år och då är min man väl värd att firas!

 12. Jag skulle verkligen behöva lite musik i köket, just nu har jag gjort om Dansa-Pausa-låten till Diska-Dansa, för att underhålla lilleman medan jag diskar. Den orange, Vibrant Blaze, skulle passa bäst i mitt kök!

 13. Blond Glow är den finaste färgen enligt mej! Så är det bara:) Varför vill jag vinna? Joo, för det första är det kul att vinna och för det andra så skulle en gul högtalare sitta finemangfint i mitt eller kanske i min systers rum…

 14. Tycker att mellow navy är en otroligt fin färg.
  Skulle hemskt gärna vilja vinna dessa högtalare till min fina pappa, då hans gamla just lagt av och ekonomin inte tillåter nya. Just nu låter musiken från datahögtalarna vilket inte är det bästa för en saxofonist och musikälskare som han. Lyckan skulle vara enorm om jag kunde komma hem med ett par sådana högtalare till honom!

 15. Vibrant blaze är min favorit, galet fin. Skulle ställa den i vårt sovrum/gymrum så att vi kan njuta av bra musik och snygg utsikt när vi tränar.

 16. Om dessa stått uppställda i butiken hade jag dragits till mellow navy direkt. Men blonde glow är ju underbar! Har inte sett gula högtalare sen 80 talet! Jag trotsar min första instinkt och att röstar på blonde glow, man blir gladare av dem helt enkelt!

 17. Vibrant blaze, min favorite, kanske kommer jag att kunna lyssna på musik från en Audio Pro. Stilren kommer den att pryda sin plats i en Stringhylla på glasverandan, leverera allt från hårdrock till ljuva visor i midnattssolens ljus.