Hasbeens

Det blir en hel del outfits på bloggen nu för tiden. För jag har äntligen fått lite klädinspiration igen, efter ett antal timmars stylistkonsultande av min syster. Min blogg började ju faktiskt som en modeblogg en gång i tiden (i ett annat liv känns det som ). Men då satt jag mest inklämd i garderober och posade.

Jag är i alla fall så glad att det är varmt och att jag får plocka fram mina Hasbeens igen. Älskar det märket! Sköna är skorna också vilket är mer än man kan säga om de flesta fina skor som finns i världen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 kommentarer på “Hasbeens”

 1. Jag gillar dina outfits (trots att jag hatar “dagens-outfit”-bloggar…)! 🙂 Gud vad gärna jag vill ha ett par sådana där sandaler nu… Mindre kul att dom var så dyra!

  1. Vi använder bara kromfritt läder. Alla våra skor är tillverkade av vegetabiliskt garvat läder. Det är lite dyrare men bättre för människor och förstör inte vår jord.
   Bättre skor för en bättre värld!

   Hälsningar från,
   /swedish hasbeens

 2. Jättetjusiga skor. Jag är själv ute efter ett par nya, bekväma sandaler. Jag tycker det är roligt att du har en del outfits i bloggen, dina bilder känns genuina och inte lika bekräftelsesökande som många andra “dagens outfit” bilder gör.

 3. denna halvtrista måndag smygsurfade jag på jobbtid in på din gamla blogg. hittade ganska fort den här texten “.. var på Jakobs (finaste, klokaste, min framtida äkta man och far till mina barn) spelning (vilka långamånga paranteser jag gör ikväll) Han var ju grym som vanligt och jag är faktiskt inte partisk. ” Blir glad över tanken på att du redan visste! Din man och pappan till dit barn, så blev det. Du är en lyckans ost Clara.

  1. Tack =)

   Jag får till dem med en locktång ja! Jag kör bara topparna och sedan borstar jag ut dem försiktigt

 4. Jag mår bra bara av att se en bild på skor som någon säger är sköna. En go känsla sprider sig från trötta fotsulor ända upp i hela kroppen. Röda sköna skor till oss alla!

 5. Tycker att det är himla trevligt med dina outfits och är det inte lite så att det faktiskt är lite roligare med kläder under vår sommar och höst. Fast egentligen skulle man nog behöva finpiff kläder även på vintern så den inte känns så väldigt lång.
  Skor som fötter älskar träskor. Köpte mina första för 2 år sedan dock en billigare variant men är såå nöjd. Träskor ser klumpiga ut men är verkligen bekväma och fötterna blir aldrig svettiga hur varmt det än är och bara det är ju ett stort plus.
  /Mia

 6. Det är bara trevligt med alla dina outfits.
  Du är alltid så fin och passar så bra i allt du har på dig!!
  Fotar du dig själv med självutlösare eller är det någon som fotar dig eller hur gör du? Kan du inte visa några gamla bilder från när du var intryckt i garderober? Det lät intressant!!

 7. De är mina favoriter också. Är det paret som du har på bilden klarröda eller mer hallonröda? Jag är nämligen ute efter ett par hallonröda och funderar på vilken nyans det är på de röda skorna som finns på deras sajt.