Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 kommentarer på “Arla bittida”

 1. Varför åker du inte till Karlshamn en dag tidigare? Att göra så som du gör, och jag har sett att du har gjort det tidigare också, är ett utmärkt sätt att bränna ut sig på. Jag gjorde det en del när barnen var små. Att trycka in mängder med jobb på en och samma dag och minimera bortavaron hemifrån blir alltid en riktigt dålig lösning. Man är trött i evigheter, blir ofta sjuk, allt jobb man skulle gjort släpar efter i dagar och hopar sig som en äcklig ångestklump.

 2. Haha jag tar åt mig “all heder” och blir lite stolt bara av den meningen. Jag tröstar mina tidiga 0450-morgnar (inom sinom tid måste jag börja gå upp 0330) med att jag ju är en morgonperson innerst inne ändå…

  Tidiga morgnar för att börja serva stockholmsborna kaffe, machiato, espresso you name it klockan fem!

 3. Lycka till med föreläsningen! Hoppas du får känna syréndoft på vägen dit. De få gånger jag går upp så där tidigt är det faktiskt fantastiskt att se världen vakna, särskilt den här årstiden!

 4. Jag tycker inte det svåra är att gå upp morgonen. I alla fall inte på sommaren när det är ljust, men att komma i säng i rimlig tid, det är det som är svårt om du frågar mig.

 5. Välkommen till Karlshamn! Hade så gärna lyssnat på dig idag, men kan inte gå från jobbet. Lycka till och hoppas jag kan pricka in dig en annan gång!

 6. Ååh, det är så orättvist. Jag ska också till Karlshamn. På lördag… Hoppas du får ett fint besök i vackra staden iallafall, det är faktiskt värt att gå en runda och kika på husen om du får tid över. Många gamla och sneda, väldigt charmigt. 🙂

 7. Lycka till på föreläsningen! Skulle gärna höra dig tala om bloggande nån dag 🙂 Har du vägarna förbi Närke framöver? Stockholm går ju också bra..Hoppas du får en bra dag 🙂

 8. Hej Clara!

  Nu undrar jag om du eller någon läsare här kan hjälpa mig. Du hade tidigare en annons på bloggen från en sida med smycken. Jag minns inte alls vad den hette men jag tror det var en tjej som gjorde egna smycken. Hon hade bland annat ett par örhängen som var formade lite som blommor, i guldliknande material. Jag hade bestämt mig för att köpa dem till mig själv i gravidpresent men var dum och skrev givetvis inte upp namnet på sidan och nu är annonsen inte kvar. Någon som vet vilken sida jag pratar om?

  Hoppas du får en fin och vaken dag!

 9. Nej men gud så roligt att du ska till Karlshamn!!! Hälsa min fina hemstad från mig 🙂

 10. Lycka till som sagt – gissar att du är i fullt ös just nu. Eller kanske klar…
  Kl. 06 på mornarna längtar jag hem otroligt mycket när jag jobbar. Underbart med helt ljusa nätter nu. (Så nyss var det svart mellan 12 och 03…)

 11. 10000 tack för att ni kom till Karlshamn idag. Riktigt spännande och kul. Roligt att se så många “Claraneardar” få en liten live- dröm att gå i uppfyllelse!
  Lycka till med allt och alla!

  Ps. Glöm nu inte att utmana dig på Fredsuppdraget.se 😉

  Kram/Micke

 12. Hej Clara! Hoppas att det gick bra i Karlshamn. Jag tänkte bara höra vad det är för ljusgrå fåtölj som skymtar på bilden, någon designklassiker? Ska flytta snart och snokar därför lite möbler.

 13. Ville bara tacka för bra tips på din Bloggskola! Hoppas det hjälper mig att få till det lite. Om du har tid någon gång får du gärna spana in min blogg och ge mig lite tips!

  Hoppas föreläsningen gick fint!!!

 14. Med åren har jag blivit väldigt morgonpigg. Jag önskar faktiskt att jag kunde sova längre, speciellt på helgerna. Hur kul är det att vakna 05.30 en lördag? Men på vardagarna är det rätt bra, för jag hinner äta frukost i lugn och ro och göra en hel del saker innan jag cyklar till jobbet. Men så händer det ju att jag tar både en och två timmars tupplur på eftermiddagen sen. Hoppas det gick bra för dig idag. Kommer gärna och lyssnar när du föreläser på närmare ort.

 15. Tusen tack för intressant och rolig föreläsning, både jag och maken hade stort utbyte av den. Nu vill han starta en blogg, han med, för att få lite respons på de porträtt som han tecknar på fritiden.

 16. Hoppas föreläsningen gick bra. Jag skulle ha jättesvårt att komma upp så tidigt, men jag är ju narkoleptiker också. Idag hade jag sovmorgon till 11.30 men det är ju lika bra att passa på innan bebisen tittar ut i augusti.

  Förresten, hittade Swedish Hasbeens tack vare dig. Så himla fina, nu har jag ett superfint par att åldras med.
  Kram Jinni

 17. Var på föreläsningen och måste säga att jag är mäkta imponerad. Härligt att se att man vågar göra det man brinner för och att det går jättebra. Du är en förebild för de som lyssnade som till största delen var studenter.
  Så nu tänker jag börja blogga. Det är dax att våga, även om jag är mycket äldre än du. Så kan väl jag oxå våga, eller hur?

  Jag lägger en länk till din blogg när jag är igång. Det är härligt att höra dig berätta om dina upplevelser med barnen. Påminner lite om när mina var små.