Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

41 kommentarer på “Små gåvor”

 1. Den finaste buketten
  är den med tussilago.
  plockad av ivrig liten hand
  hemsprungen på snabba stövelben
  Stjälkarna är alldeles varma

  Farmor/Mormor

 2. Barn och blommor, så fint! Lyssnar liksom förra året på alla sommarpratare, och idag var jag tvungen att ladda ner podden med ditt sommarprat från förra året. Vi skulle åka bil till närmsta affär (3mil bort) så passade på att dela med mig av ditt fina program till mamma! 🙂 Klok som en bok!

 3. Men gulle, vad fint. Jag som är så blödig blir ju lite tårögd av sånt… Du förmedlar så mycket känsla med så få ord. Blir lite avis på hur du lyckas med det!

 4. Hej Clara!
  Du är så fin i håret! Lockar du det m locktång för att få lite korkskruvar i topparna?
  kram Betty

 5. När min son kom hem från sin sexårsklass med sina egenhändigt gjorda julprydnader för ett par år sen, och jag tårögd plockade fram den ena toarulletomten efter den andra, så insåg jag att jag nog aldrig som barn förstod hur mycket dessa gåvor betydde. Jag tyckte nog inte själv att mina handgjorda prydnadssaker av piprensare och flörtkulor var så fina som de man kunde köpa på affären. Men känslan av att se omsorgen, ivern, nyfikenheten och till sist kärleken när pojken stolt räcker fram det han gjort själv och säger: Den är till dig, mamma! Går ju inte att beskriva! Lycka är en varm barnhand med plockade blommor med alldeles för korta skaft!

 6. Det enkla är det vackra=)
  Nu var det länge sedan jag var inne här, men oj så mycket härlig inspiration! Härliga bilder som vanligt!=)