Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer på “Finklädd”

 1. Det här har man väntat på att få se Bertil i sin fina sjömanskostym. Och stilig blev han, och ser så nöjd ut där han sitter och mumsar på något gott. Tack Clara för fina bilder på Bertil.

  1. Åh så fin han blev i sin kostym!
   Gör lite rabarberkräm också, det gillar nog både du och Bertil.
   Ta i lite kanel, det blir magiskt gott.
   Att äta med kall mjölk 🙂

   Kram Mrs G (OMG!)

 2. Ni har verkligen en fantastiskt gullig son, håret är ju underbart! Tänk om man fick ha samma fina färg själv, sicken dröm! Och kostymen sen, hur fin som helst!

 3. Oj, jag kokar inget enbart på rabarber,, fyller bara ut det
  i saftmajan med röda vinbär, svarta vinbär, eller hallon och blåbär..

 4. Vilket otroligt fint hår han har, din Bertil. 🙂 Ha det fint Clara. ( din blogg är så himla trevlig)

 5. Så fin han ble:) Kos deg masse med saftkoking! Jeg har nettopp kjøpt en veldig fin saft-maja på loppis, så jeg gleder meg til å ta den i bruk!

 6. Vi har letat som tokar efter en sjömanskostym åt vår lille Rasmus (som är i Bertils ålder). Var hittar man en sådan där fin?!

 7. Så fin han är i sitt hår och kostym.
  Håller med dig i inlägget du hade om att det svänger fort när man är mamma. Ena minuten så stolt och känner sig som världens bästa mamma, andra minuten känns det som om inget blir rätt. Ja, det är bara njuta ändå.

 8. Det ÄR sött med barn i sjömanskostym, jag vet att jag hade ett set med en jacka och en kjol när jag var liten och det setet hade jag nästan jämt. Jag tror till och med att jag fick samma set fast en storlek större eftersom jag älskade det så mycket.

 9. Oh vad söt han är i kläderna! Och färgen på håret – wow! Han kommer att krossa många hjärtan på sin väg i livet. Tack för en inspirerande och vacker blogg – håller inte alltid med om exakt allt men jag gillar att du inte räds att ta upp och punktera viktiga saker med livet 🙂

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

 10. Hoppas det är okej om jag ställer en bloggrelaterad fråga till dig. Jag är relativt ny som bloggare och blir inte klok på min besöksstatistik och hoppas att du vet mer. Jag bloggar genom Blogger och får då genom min besöksstatistik där veta att jag har X antal besökare men när jag kollar på Google Analytics så är siffran mer än tre gånger så hög!! Vilken siffra ska jag lita på egentligen? Om någon av läsarna här inne vet så tar jag tacksamt emot svar från er också såklart.

 11. Vad fint!
  Jag har en sjömansklänning i garderoben som jag fått av min mamma. Den fnittrade, tjuvrökte och dansade hon sig yr i på Nalen under en tung kajal med tillhörande kråkspark. Jag går och väntar på ett tillfälle att få ha den på mig så jag också kan få svänga mina lurviga! =)

 12. Rabarbermos med kanel är gott pâ smörgâsen , pâ târtbottnar med vispgrädde och som kräm pâ kvällskvisten naturligtvis. Alla borde ha fina rabarberplantor i trâdgârden !
  Din son har samma kläder som mina fast jag minns att man i Frankrike blev väldigt förvânad över valet och frâgade om min man var sjöman 🙂 märkligt tyckte jag, lite stött, men vi här uppe har en annorlunda syn pâ “uniformer”..! haha ..Bertil är jättesöt i sin sjömanskostym ! Kram Clara