Det är många som frågar om mina föreläsningar och i höst har jag rätt mycket inbokat. Nu på lördag föreläser jag om inredningstrender och min nya bok på Boportens Minimässa, klockan 13.00 i Umeå.

Nästa vecka besöker jag Lund & Malmö och hoppas få träffa många av mina bloggläsare som jag vet bor i dessa trakter! Temat är bloggar, business och företagande.  På onsdagen den 5e föreläser jag på Stadsbiblioteket i Malmö 17.30 och den 6e på  Stadsbiblioteket i Lund mellan 17-19. Lund kräver ingen föranmälan men till föreläsningen i Malmö är det bästa att anmäla sig via länken ovan. Varmt välkomna!

Å, ja just det. Bilden ovan är från när jag var och gjorde radio härom veckan. (Gestikulerar kraftigt då jag engageras av något). Och på måndag är jag gäst i P4 Extra med Lotta Bromé. 1 miljon lyssnare – det blir svettigt värre det!