Thank god it’s friday!

Fredagar alltså! Bästa dagen på veckan. Speciellt om det är nystädat, man bestämmer sig för att sluta tidigt och ids laga gott till middag. Idag har jag riktig fredagsfeeling. Jakob är med kompis och ungar ute i ett naturreservat och kollar på…mossa? Jag vet inte riktigt. Själv är jag hemma och kollar lite på datorn, lyssnar lite på radion, viker tvätt och har det skönt. När han kommer hem lagar vi något gott tillsammans och sedan ska jag inte göra ett jota!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 kommentarer på “Thank god it’s friday!”

 1. Har längtat efter fredag hela veckan – jag flyttar på söndag så idag börjar man dra i alla trådar som skall gå ihop tills dess 🙂 Ha en trevlig helg!

 2. Härligt! Här är det också nystädat och jag står och gräddar våfflor till ungen min som kommer från skolan strax. Sedan blir det fredagsmys hela dagen lång.

 3. själv njuter jag av min femte (och sista) lediga vardag denna s.k. sommar genom att hetsmåla vardagsrummet och hallen det sista innan skola och extrajobb väntar. huset är kaos och ostädat, men jag ser äntligen en ljusglimt i renoveringsmörkret. ganska skön fredagsfeeling med det också på nåt konstigt sätt.

 4. Ja visst är det härligt med fredagar! min man har också ledigt om fredagen så de flesta veckor kommer jag hem till en nystädad lägenhet, nytvättad tvätt och lagad middag!
  Trevlig helg!

 5. Vi kör Fredagsmys delux idag eftersom jag går från föräldraledighet till jobb nästa vecka! Nu äppelkaka med vaniljsås. Trevlig helg med massa lördags- och söndagsmys:)

 6. När jag hade jobb i skolan var det nästan som om torsdagen var bäst. Då hade man liksom hela helgen framför sig. Fredagar också bra!

 7. Instämmer, UNDERBART med fredag! 🙂

  Här i Stockholm vräker regnet ner, mycket mysigt. M och jag har varit ute på promenix och sedan avnjutit hemtrillade köttbullar, ärtor och ris till lunch i köket. I eftermiddag blir det regnställ på och mera lek!

  Ha en riktigt skön helg!!

 8. woow vilken fredag för mig…….har just hämtat ut din bok, kommer bli så mysigt att krypa upp med en filt i soffan å ute spöregnar det

 9. Alla är nog gladast på fredagar, vardagens trygghet blandat med helgens förväntningar. Jag firar min allra fredigaste fredag någonsin idag. När jag låser på jobbet idag går jag hem på obestämd tid, det är dags för föräldraledighet!

 10. Vilken otroligt söt hund! Vad heter den och vad är det för ras?
  Trevlig helg

  1. “jota” finns på alla språk, med lite olika stavning. Kommer från grekiskans “iota” , en av alfabetets bokstäver.

 11. Rätt inställning Clara fredag får gärna vara en mysdag man bara slappar och äter gott. Melker har samma inställning ser jag han myser med matte.

 12. Ser att du har en vitmålad trappa. Får jag fråga, hur såg den ut förr? Trätrapp eller? Hur gick ni tillväga när ni renoverade den? Frågar för att jag har ett eget objekt här hemma som jag tänkte ta hand om inom snar framtid hoppas jag….

 13. Härligt! Själv hade jag en helt fantastisk fredag igår när jag och min syster efter jobbet spontant hämtade ut en hyrbil i miljöbilspoolen och åkte runt till alla ställen i Göteborg som är lite meckiga att besöka utan bil. Vi åkte runt tills det var alldeles mörkt ute och vi vände hem och stupade direkt i säng. Fantastisk fredag!

 14. Den förväntansfulla känslan som rofylldheten som infinner sig på fredagen är underbar! Älskar den! Försöker skapa den i mitt hem med, har inte varit densamma sen jag flyttade hemifrån (för 9 år sedan…). Men nu, i huset, ska den snart finnas igen!

 15. Det här inlägget gav mig verkligen en spark i baken! Jag ordnade en god middag, bakade, tvättade och dammsög, vilken skillnad det gjorde i min lilla etta och vad mycket härligare allt blev. Tack Clara!

 16. Haha. Vilken fantastiskt sågning av Jakobs intresse: “Jakob är med kompis och ungar ute i ett naturreservat och kollar på…mossa? Jag vet inte riktigt”

 17. HUR kan du ha pelargoner i trappan?!?!?! SJälv har jag precis adopterat bort min sista palm sedan min 11 månaders insett hur kul det är att gräva, eller kan det vara så att gräv- och pillusten kommer att växa bort? 😛

  1. Precis min tanke, min 11 månaders har också sett till att alla mina lyktor, blommor och speglar flyttats upp några snäpp!! 🙂

  2. Precis min tanke! Min 11 månaders har sett till att alla mina lyktor, blommor och speglar, flyttats upp ett snäpp! Helt omöjligt ju! 🙂