Länkkärkek

Det finns himla många duktiga modebloggare i Umeåtrakten. Coola, smarta, kreativa brudar! Här är några av mina favoriter. Kolla in deras bloggar omedelbums

Annawii är bohemchic och lyxig och imponerande enhetlig i sin stil.

Cornelia fotar fint och klär sig flickigt och roligt och så gillar jag hennes attityd! Spexig och kul!

My har världens finaste page och är himla trendig – men alltid väldigt egen. Feminint och maskulint i snygg kontrast! Gillar skarpt

Amanda, The Style Gossiper, har de underbaraste små klänningar och stylar alltid roligt och egensinnigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Länkkärkek”

 1. Åh, vad kul med lite tips! Den enda jag besökt innan är Annawii, men skall genast klicka mig in till de andra tjejerna!
  Tack för fin blogg Clara!

 2. Jag vet inte varför jag blir så berörd av just DETTA inlägg, av alla fina och smarta saker du alltid skriver. Jag blir bara så glad när jag ser hur du arbetar med att hjälpa och stötta tjejer på ett sånt osjälviskt sätt. Sitter och gråter…. hahah. Du är en sån viktig närvaro som visar hur man praktiserar så goda saker! Du är viktig för utvecklingen för allt du förespråkar, inte minst systerskapen:)
  Kram!

 3. Jag tycker det verkar som att kvinnorna i “vintageblogg-världen” verkar vara så utomordentligt duktiga på att länka till varandra! =) Gillas!

 4. Jag älskar när starka kvinnor som du med stora bloggar gör reklam för andra kvinnor. Verkar vara vanligare med det omvända ibland, därför värmer det mig när du sprider Bloggkärlek.

  Vill göra lite reklam för Alvas änglar. Ett litet smycke som både glädjer och hjälper. Gå in och läs mer på http://www.barncancerfonden.se/14127

  Kram

 5. Tack för bloggtips! Visst är det trevligt och roligt att vi kan pusha varandra- “öka trafiken” och inte se andra bloggare som konkurrenter. Jättefin blogg du har Clara, och tack för trevlig föreläsning som du höll i Lund tillsammans med Annakarin:-)

 6. Vad kul att du tipsar om andra bloggare, det tyder på god självdistans.
  Typiskt att jag ändå måste kritisera ngt i inlägget. Hade låtit bli om det inte var en hjärtefråga. Vuxna kvinnor som framställer sig som flickor, genom klädsel, osäkerhet och förvirring, “la dolce vita”-attityden osv. Jag säger inte att vuxna kvinnor alltid måste vara allvarliga, jag menar dock att det finns en fara i att framställa sig själv som liten, söt och bekymmerfri. Det är en, ofta undermedveten, metod många kvinnor använder för att roa eller attrahera starkare och bekyddande individer. Läs detta: http://sv.wikipedia.org/wiki/Manic_Pixie_Dream_Girl
  Jag kan försöka leta upp sociologiska texter i ämnet om någon är intresserad, ville bara ha ngt snabbt exempel.

  Jag vet inte hur insatt du är i detta, eller hur mkt du bryr dig, men jag uppskattar dina åsikter så vore givande om du svarade med en kommentar.

  1. Det har du förstås helt rätt i! Klok synpunkt. I det här fallet rör det sig de facto om just flickor eftersom dessa modebloggare är så unga, men överlag är det en intressant reflektion!

 7. Vill bara tipsa om en annan kvinnlig bloggare från västerbotten som jag brukar följa. Hon skriver inte mycket om mode och sånt men har en fantastisk närvaro i sina inlägg, fina bilder och en jordnära syn på livet. Ett guldkorn i bloggsfären helt enkelt! http://www.jagarinnan.wordpress.com.
  Tack för en bra blogg Clara!