Jag minns när jag var liten och sängen var helig för mig. Jag kunde absolut inte sitta i den med kläder jag haft i skolan och hade jag inte bäddat den på morgonen bäddade jag den innan jag gick och la mig. Bara för att få det stora nöjet att krypa ner i en fint bäddad säng. Sånt tjafs orkar jag inte med idag, även om det för all del vore trevligt.

Sänggaveln i mitt sovrum består av gamla spegeldörrar jag lutat mot väggen och ljusslingan har jag fixat själv. Helt enkelt genom att skära ett kryss i botten på pappmuggarna och trä över LED-lamporna. Sprider ett väldigt mysigt sken! Bilden är hämtad från min bok och Aftonbladets Äntligen Hemma har också lånat den som omslag till ett nummer.

Jag är så glad över att jag gjorde den här boken. Det var mycket svett och tårar – så att den nu blivit så populär känns helt fantastiskt. För nionde veckan i rad ligger den etta på Bokus topplista för hem och inredningsböcker. Och vet ni vad – kanske kommer den  att lanseras utomlands också! Det är en dröm som slår in i så fall…