Jag minns nÀr jag var liten och sÀngen var helig för mig. Jag kunde absolut inte sitta i den med klÀder jag haft i skolan och hade jag inte bÀddat den pÄ morgonen bÀddade jag den innan jag gick och la mig. Bara för att fÄ det stora nöjet att krypa ner i en fint bÀddad sÀng. SÄnt tjafs orkar jag inte med idag, Àven om det för all del vore trevligt.

SĂ€nggaveln i mitt sovrum bestĂ„r av gamla spegeldörrar jag lutat mot vĂ€ggen och ljusslingan har jag fixat sjĂ€lv. Helt enkelt genom att skĂ€ra ett kryss i botten pĂ„ pappmuggarna och trĂ€ över LED-lamporna. Sprider ett vĂ€ldigt mysigt sken! Bilden Ă€r hĂ€mtad frĂ„n min bok och Aftonbladets Äntligen Hemma har ocksĂ„ lĂ„nat den som omslag till ett nummer.

Jag Ă€r sĂ„ glad över att jag gjorde den hĂ€r boken. Det var mycket svett och tĂ„rar – sĂ„ att den nu blivit sĂ„ populĂ€r kĂ€nns helt fantastiskt. För nionde veckan i rad ligger den etta pĂ„ Bokus topplista för hem och inredningsböcker. Och vet ni vad – kanske kommer den  att lanseras utomlands ocksĂ„! Det Ă€r en dröm som slĂ„r in i sĂ„ fall…