Jag måste bara berätta något roligt! Förra veckan fick jag veta att jag blivit utsedd till Årets Second Hand profil. Det är ett pris som delas ut av Erikshjälpens second hand. Jag hade verkligen inte den blekaste att jag skulle få motta det här priset och när jag fick höra motiveringen blev jag så rörd. Under de sex år jag bloggat har jag gång efter annan lyft upp värdet av att köpa begagnade saker och ta vara på det man har istället för att bara konsumera nytt. Hela min debutbok är tillägnad det ämnet och alla mina radioprogram också. Det känns så fantastiskt kul att få ett erkännande för det. Som en slags Skrotets Beskyddarinna.

Prisutdelning blir i Stockholm i slutet av november. Återkommer med datum här på bloggen för jag tänkte slå två flugor i en smäll och passa på att signera lite böcker när jag ändå är där. Vet att det är många i Stockholmstrakten som frågat efter det så här innan jul.