Ända sedan min specialbeställda supermidjehöga 50-talsbikini förpassades till sällare jaktmarker har jag har varit på jakt efter något att bada i. Helst en fin baddräkt modell pryd och ordentlig 50-talsfröken. Gärna lite marint men inga andra konstigheter. På de vanliga kedjorna kan man ju inte handla då de enbart saluför modeller var trosor är som att ha en bit tandtråd i rumpan och vars kupor stöttar brösten lika effektivt som två söndersnutna pappersnäsdukar. Det funkar liksom inte. Alls.

En kompis dotter satt i badet med sin moster och fick syn på hennes bröst. Mostern hade inte fött barn och aldrig ammat. Förvånat petade lillan på brösten och utbrast -VA?! Men dina sitter ju fast!? (till skillnad från mammans då får man förmoda. Och alla som ammat barn vet vad jag talar om).

Blev så glad när jag hittade den här idag. Nu är badsemestern räddad.  Damig, klassisk, enkel med fint rynk i sidorna och drar jag en kjol ovanpå så funkar den som topp och jag är redo att gå till stranden. Köpte den på Ingrids i Umeå men märket är Salta bad. Ett riktigt rekorderligt fruntimmersmärke!

En annan kompis till mig fick för övrigt en rekordfin kommentar av sin stolta lilla son -Mamma! Det finns ingen i hela väääärlden som har så långa fina bröst som du!