Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Julreportage”

 1. Jag vill bara säga att din blogg är den bästa i alla kategorier, och då läser jag många utländska bloggar också. Du tar så fina bilder, och har så bra åsikter, och verkar vara en så ytterst skön männniska. Jag är så glad att du har din blogg som lyser upp mitt liv 🙂

 2. Så fint.. tyvärr kommer ångetsen krypande jag är inte så julig av mig.. men känner att jag borde, därav stessen. Kanske beställa en Clara för en dag? 🙂

  1. Det är synd att julen ska skapa extra stress. Jag försöker fokusera på det jag själv tycker allra bäst om med adventstid- och juletid och göra mesta möjliga av det. Blommor, ljus och musik i adventstid. Baka de sorter som jag verkligen uppskattar (lite i taget). Dra ner på julklappshysterin. Skicka julbrev, för att jag gillar det och vill hålla kontakten på det sättet. Sedan hoppas på att julefriden ska infinna sig, med ledig tid och många långa promenader och tänka på varför vi egentligen firar jul….

  2. Å! Om julen stressar dig – skit i den! Gör det till din egen grej. Vem har bestämt att man måste fira jul på ett särskilt sätt? När man är vuxen har man privilegiet att ordna sina egna traditioner

 3. Idag ska vi testa kolapepparkakorna. Låter ju som en vinnande kombo, så det här ser vi fram emot! Tack för tipset, Klara.

 4. Fint reportage, härligt med lite julmys! Jag är en stor julälskare. Själv filar jag på lite jultips att få med i bloggen, så himla laddad nu med bloggskolan som sporre!

  Ha en fin helg med mycket mys!

 5. Jag och sonen gjorde kolan du tipsade om och oj vad god den var! Jag får hålla mig från att inte äta upp hela plåten själv :p Tusen tack för tipset! 🙂

 6. Hej Clara!

  Ville bara skicka en liten uppmuntran. Jag tycker att din blogg är väldigt trevlig, härlig blandning av mysiga inlägg och glimtar ur din vardag och mycket tänkvärda och uppfriskande “ryt”-inlägg lite då och då!

  Hälsningar/ Lollo

 7. Åh vad mysigt! Jag ska genast ut och köpa! Älskar julen och allt pyssel man kan göra!