Föreläsningsdatum

Idag sitter jag med slutmanus till min nya bok. Det är svettigt och nervöst. Lite trött blir man ju av att göra två böcker på ett år, utan att ta någon paus emellan. Men känslan när jag sitter med boken i min hand i vår kommer vara obetalbar! Då är allt slit glömt sedan länge.

Nu har jag tre föreläsningar kvar innan jag knoppar in och tar julledighet. Imorgon tisdag är jag i Piteå och håller en lunchföreläsning med Annakarin Nyberg och signerar böcker. På torsdag är jag i Skellefteå och föreläser och nästa torsdag, den 6e december är jag i Trollhättan. Samtliga föreläsningar är öppna för allmänheten och helt gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Föreläsningsdatum”

 1. Hej Clara!
  Jag är själv sugen på att skriva en bok men jag fastnar liksom alltid vid
  “vad ska jag skriva om?..” Detta slutar alltid i att jag tappar tålamodet och inte skriver ett endaste ord.
  Jag undrar därför hur du lägger upp ditt bok-skrivande. Bestämmer du hela innehållet innan du börjat med boken, följer du någon slags mall?
  Hälsningar
  L

 2. Hej Clara! Tack för en bra blogg! Jag och min man har nyss köpt en lägenhet. Den här orginal köket kvar sen femtitalet. Luckorna är målade i en gulorange färg. Ganska härlig så vi har inte bestämt än om vi ska behålla den eller om vi ska måla om till den gröna färgen du har i köket:-) vad är det för kulör du har ifall vi väljer det alternativet? Tack på förhand:-)

 3. Clara! Blir helt galet överlycklig när jag ser att du ska till Trollhättan för en föreläsning. Tänker anmäla mig direkt på sekunden, tills jag ser att jag har andra föreläsningar samma dag, samma tid. Åh! Kan det bli mer otur? Det är nog bäst att strunta i de andra, vanliga föreläsningarna. Det är ju faktiskt inte var dag vi får finbesök av världens bästa Clara!

 4. Hej! Har ju nu missat dig TVÅ gånger när du varit i krokarna (jag bor i Luleå). Tittar inte in här så ofta, utan bara lite sporadiskt. Livet pågår ju för fullt, så svårt att få tid till slösurfande då 🙂
  Kan man på något sätt få veta i hyfsat god tid innan du ska nånstans? Hade jag bara sett en dag tidigare att du skulle vara i Piteå idag så hade jag ju kunnat svischa dit!
  Tack för en fin blogg!

 5. Åh va glad jag blir!!
  Vi ses i Trollhättan vackra Clara, jag har precis varit inne och anmält mig.
  Ser fram emot en spännande och givande föreläsning.
  Woohoo!!
  /Caroline.

 6. Underbara Clara, så tråkigt att du besöker trollhättan en torsdag annars hade jag åkt från göteborg för att lyssna, det låter superintressant! När kommer du till Göteborg igen? Jag missade dig på bokmässan för att jag var på jobbet 100 meter därifrån! Tack för en vettig blogg <3