En annorlunda bild

Min kompis Emil är en himla duktig fotograf och en dag i höstas övertalade han mig att fota en knäpp bild. Vi hängde runt på min tomt och Emil dirigerade mig -Släng dig i luften som om du flyger efter hunden!  Vi la ut kuddar och madrasser på marken för mig att landa på men aj vad ont jag hade i axeln i flera dagar efteråt. Men det var det värt! Allt för konsten eller vad man säger…resultatet blev i alla fall väldigt roligt.

Emil tar så himla fina bilder med sin dotter och hon är väldigt cool och ställer upp på allt med gott humör.

Min favorit är nog bilmekarbilden.

Eller kanske flickan och apan?! Finurlig och väldigt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 kommentarer på “En annorlunda bild”

  1. Vilka härliga bilder! så mycket bättre än alla arrangerade och uppställda familjebilder man brukar se, kul att leka lite med barn också så de inte lär sig att posera direkt

  2. Vilka supersöta & roliga bilder, gillar den mest med flickan som målare!

    Idag har jag ett recept på en ljuvlig, sydamerikansk Tremjölkstårta, välkommen in & kika!

  3. Hahaha jaa vilket fräsigt foto. Han verkar duktig din vän Emil. Var in och kikade in på hanns webbsida och blogg. Mycket fina foton.

    Tänk att en endaste bild kan skapa så mycket funderingar. Kom att tänka på detta när jag kikade runt på bilder som Gregory Crewdson har tagit. Ojoj vilka foton han tar. Jag kan sitta och titta på en enda bild som han har tagit hur länge som helst. Bara sitta och fundera vad är det som egentligen har skett på detta kort?!

    🙂 Mvh Carolina.

  4. Alltså, bilderna på hans dotter (gick in på hans hemsida) är ju helt otroligt häftiga! Nu vet jag vem jag ska ringa om jag någon gång ska ta coola bilder på mig själv. Tack för tipset! 🙂