Ett litet stylingtips

En sak jag inte kan låta bli att köpa på loppis är gamla flugor. Sällan kostar de mer än en femma och plockar man bort själva snöret som ska sitta kring halsen kan man istället fästa ett hårspänne i flugan och få en stor hårdekoration. Bra grej.

Här kan du se fler bilder på hur jag använder flugor och rosetter – bara för att de är så fina!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Ett litet stylingtips”

 1. Det var ju jättefiffigt! Jag brukar alltid köpa stickor på loppis, kan oftast få dom för ett par kronor styck eller ett par för en tia. En gång hittade jag en sån där nål som man kan sätta maskor på om man ska vänta med att sticka dom. Den ser ur som en stor säkerhetsnål. Damen i kassan hade aldrig sett en sån förut, och priset? Ett par kronor. Ett riktigt fynd!

 2. Hej! Jag kommer bara in på din blogg genom bloglovin och inte genom att skriva in in bloggadress.. Är det något krångel med bloggen? 🙂 Supersmart att ha en fluga i håret!

 3. Hej Clara!
  Tack för en fantastisk blogg med mycket bra och intressant läsning.
  Som du kanske vet så pågår musikhjälpen just nu, en väldigt bra grej faktiskt! Jag undrar om inte du kan starta en insamling via bloggen och kanske uppmana andra stora bloggare att göra samma sak! Du är så bra på att uppmana folk på att göra bra saker, snälla gör det här för barnen i slummen som inte har rent vatten!
  Ha en superfin dag! Kram Sanna

 4. Kul grej, fast skrattar mest åt mönstret på din tröja som jag såg nu när jag har ritat färdigt illustrationen;)
  /Tone