Rosetter, rosetter

Det verkar som att jag har en grej för rosetter

Rosa sidenrosetter i olika nyanser.

På den lilla svarta klänningen

Blod Clara i färgglad jumper och vit stor rosett i håret.

Mitt i pannan

Clara i vit blus med svarta prickar, i halsen är en svart rosett knuten.

Runt halsen som Maja Gräddnos

På hunden

Rosarutiga sommarkläder fotat på Clara med rygg mot kameran, i nacken syns stor knuten rosett.

I ryggen på min hemsydda bikini

Svarta lackstövletter med rosett vid ankeln.

På galoscherna

Clara i rutiga kläder med handen över ögonen.

På min amish-klänning

Clara klädd i djupt röd kappa och stor rutig rosett i halsen.

Istället för den vanliga halsduken

På barnen

Provdocka med prickig överdel och röd rosett.

Som brosch mellan brösten.

Grön känning med rosett i ryggen.

I ryggen på klänningen

Som hårspänne

Clara i kort hår och solglasögon klädd i bredrandig klänning i svartvitt och rosetter på axlarna.

På axlarna på snyggklänningen

Sommarklädd Clara i svart överdel med rosett på ena axelbandet.

På linnets axelband

Folkdräkt med rosett i nacken på blå huvudbonad.

I nacken på Västerbottenshättan

Clara i rosa kappa och mulitfärgad rosett runt halsen.

Som brosch på höstkappan

Gr¨vinterkappa där skärpet är knutet i rosett bak på ryggen.

I ryggen på vinterkappan.

Svart rosett mot brun och mönstrad blus 70-talskänsla.

Som en fluga för damer

Blond Clara med ljus scarfes om huvudet knuten till rosett.

När jag är toppless

Man blir glad av rosetter, ju!

Rosetter och diadem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Rosetter, rosetter”

  1. Wow, vad många användningsområden för rosetter! Häftigt! Och kul att se vad olika hårfärg och frisyrer du kör och olika klädstilar, du har liksom inte en stil. Modigt. Men allt klär en skönhet, som det heter. ?

  2. Wow du har haft så många olika hårfärger och frisyer! SÅ vacker i alla! Du är modig som vågar testa nytt 🙂

  3. Oj, oj, OJ vad du var fin i frisyren på andra bilden. Wow! Och som vanligt tummen upp för din kreativitet och inspiration.

    Måste bara inflika också att jag fullkomligt älskar att lyssna på dig och Erica. Varje morgon när jag sminkar mig så lyssnar jag sparsamt på en snutt, vill inte att det ska ta slut. Ni är så underbara att lyssna på! En underbar pod indeed.

  4. Haha åh, dessa bilder får mig att tänka på sidenbandshetsen i högstadiet/gymnasiet 2005-2006, då jag och min kompis + senare några andra i min klass på gymnaiset skulle ha sidenband i rosett runt midjan HELA TIDEN. Köpte metervara på Ohlssons i alla färger, men favoriten var ju att ha antingen ett svart eller ett puderrosa till vitt eller ljusrosa linne. Ganska mjäkigt kan jag tycka idag, haha! Men också att knyta scarf/halsduk som stor rosett runt halsen med basker till får mig att tänka på min första modeblogg (före Kafferepet) då jag hade koll på alla visningar och hade style.com som start sida på datorn. Och de tidiga bilderna på dig är också kul att se igen, så snygg jag tyckte att du var (och tycker fortfarande!). Den där du har den rosa kappan med slutet-på-60-talet-roset, grön ögonskugga och rosa läppstift är hemskt fin!