Julstämning så in i bängen

Jag älskar decembersolen och färgerna den skapar precis innan skymningen faller.

Himlen antar en underbar blå färg och allting ser ut som i någon perfekt ljussatt studio. Lent, varmt och luddigt i konturerna.

Snön vilar tjock i trädgården nu.

Och fönstrena ser ut att vara dekorerade med vadd

Julstämning så in i bängen! Och nyss kom hela familjen hit! Nu blir det firande 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “Julstämning så in i bängen”

 1. Härliga bilder och fina beskrivningar! Det finns verkligen en anledning till varför så många följer din blogg & tur för mig att jag hittade den 😉

 2. Wow värsta vykortbilderna, ser helt underbart ut! I Göteborg – där jag bor, är det rått, blåsigt och snöblask. Då får man gilla läget med nag champa, tända ljus och massor av bus med världens bästa lilla hund!

 3. Vilka mysiga vinterbilder du knäppt! Jag tänkte bara berätta att jag investerat i bloggskolan och jag tycker det är en jätte bra nätkurs! Jag tänkte innan att men äh jag kommer säkert inte ha användning av detta men jag har faktiskt fått många bra tips som jag inte tänkt på! Så tack så mycket för ett bra initiativ till att hjälpa mig komma en bit på vägen att nå min dröm 🙂

 4. Visst är det vackert. Här i de sydöstra delarna av Skåne känns det snarare som att allt får en lätt orange ton. Fint, oavsett färg.
  God Jul till dig, Clara och dina nära och kära.

 5. Oh så fint med tjock snö och lugnt fint väder! Just nu yr snön omkring och vinden viner här i Skåne. Visst blir det en vit jul men det känns inte så fridfullt som på dina bilder!
  Blir till att sitta inne och mysa med familjen, god mat, levande ljus, ett roligt spel, en god bok, ett fint handarbete, en skön filt……….det blir en riktigt GOD JUL med andra ord!

 6. Jag gick in på din blogg idag och började nästan gråta.. Du förstår.. jag har haft ett riktigt jobbigt år med massor av bakslag. Jag har alltid varit glad och positiv till livet trots motgångar och jag ger alltid av mig själv. Tills det tog slut… allt det positiva försvann.. Jag älskar din blogg för att den är så otroligt vacker.. men jag undviker den för det gör ont i mig att se det vackra. Jag har förlorat allt jag tror på och hela min inspiration. Gör ont att se att andra har den kvar samtidigt som jag glädjer mig över att det finns kvar och att andra har den. Jag är otroligt bitter och ledsen och ingen kan hjälpa mig förutom jag själv. Jag ville bara tacka för att du gav mig tårarna genom din blogg. Det betyder att du väckte något i mig och att allt inte är kört. Tack! <3 Och God Jul till dig och din vackra familj <3

  1. Tack själv och hoppas det snart får vända för dig. 2013 kanske kan få bli en nystart?!
   STOR KRAM

 7. Hej! Vilka härliga bilder! Kikar in här för första gangen efter att ha sett dig i programmet “det perfekta jobbet” och nu kommer jag att börja följa din blogg, den verkar ju urmysig!! Kika gärna in hos mig nan gang när du har tid. Hälsningar Minna; www. wofoyo.blogspot.com

 8. Så härligt! Bor själv i den delen av Sverige som faktiskt har massor av snö, och skulle inte byta det mot solstränder på julafton. Nej, vi kan vara lyckligt lottade som har så här vacker utsikt under julen.

  Tack för fina bilder! 🙂