Glad Påsk!

Jag älskar påsk! Det är min favorithögtid näst julen -midsommar och nyår kan ta sig i brasan! Men den här påsken har liksom smygit sig på mig lite utan att jag hann upptäcka den. Jag brukar tänka att påsken är kring min födelsedag (20 april).

Jag är i akut behov av att tänka på annat än jobb och syresätta hjärnan med massa motion och påskgodis. Jag minns i alla fall en särdelse fin påsk och det var den när lillen var nyfödd. Vi hade 26 grader varmt i skuggan och han badade ute i en balja och jag solade bikini. Någon sådan påsk blir det inte i år är jag rädd. Men väl ett dopp i en isvak med efterföljande bastu. Det blir fint det med! Nu tar jag semester någon dag och så hörs vi sen igen!

Den här kärleksförklaringen till påsken är skriven 2013 – här kan du se hur jag påskat loss hemma rejält 2019!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 kommentarer på “Glad Påsk!”

 1. Håller helt med! Påsken är underbar, den är så starkt förknippad med våren, ljusa, skira färger och det bästa av allt: konstrundan här nere i Skåne och framför allt på Österlen! Så mycket inspiration 🙂

 2. Glad påsk på dig fina du 🙂
  Från Ankpung. 23 åring mamma med förkärlek för tatueringar, nitar och döskallar. Bilder från SOLO plåtningen finns på bloggen nu 🙂

 3. Ja, påsken kom lite överraskande fort i år! Men som sagt, skönt att få ta det där klivet framåt mot våren. För visst är det som ett avstamp ändå?!

 4. Oj, vilken påsk det lät som! Jag älskar också påsken, det känns verkligen vår när det är påsk. Jag hoppas i alla fall på sol även om man inte kan hoppa i bikinin. Men påsk är vår, så är det bara. Glad påsk! /Elina

 5. Just det. För att du blogg uppdaterar så ofta annars menar du?
  Ibland känns det nästan lite nonchalant när du uppdaterar så sällan och så enormt intetsägande och med jämna mellanrum mest skriver att “nu tar en paus” ett tag. Med tanke på att dina bloggläsare är din grund att stå på och att du utan dem inte skulle haft någon karriär alls att tala om så… Ja, kanske du ska fundera en vända till kring hur du hanterar din blogg för tillfället. Att du driver en bloggskola måste vara årets aprilskämt.

  1. alltså va? tycker du att clara uppdaterar sällan? man kan väl inte BARA sitta och uppdatera sin blogg heller, vare sig man får pengar för att skriva eller ej? det var den konstigaste kommentaren jag sett på länge faktiskt. hoppas det var du som drog ett aprilskämt (vilket var ganska tråkigt…)

  2. Innan man skriver en kommentar kan det vara bra att tänka igenom om detta är något man även skulle säga ansikte mot ansikte till bloggskrivaren.
   (Pepp pepp Clara, jag gillar dig och din blogg precis hur du än väljer att ha upplägget!)

  3. Att läsa bloggar är helt valfritt, inget man tvingas till. Om man blir så upprörd kanske man kan överväga att låta bli att läsa? 🙂

 6. Förstår inte hur man kan uttala sig som Johanna. En blogg är ju ändå något som är på helt frivillig basis och som måste se olika ut beroende på hur ens liv ser ut. En bloggskola bedrivs väl på goda erfarenheter och inte bara på hur bloggen ser ut just ny. Man kan inte göra allt på en gång och hur kan man kräva vad som helst av en person då man inte ens betalar för en tjänst. Allvarligt talat. Så uttalar man sig bara inte.

 7. Jag tittade precis på din och Natashjas drömmorgon och jag ville bara säga att ni båda verkar vara så underbara och trevliga människor! Glad påsk!

 8. Ja påsken kom tidigt i år och även jag brukar tänka att den är kring min födelsedag (9:e april) 😉
  Önskar dig en toppenhärlig påsk!
  kram

 9. Glad påsk när den kommer (på söndag) till dig Clara och idag, hoppas du har en lugn och skön stilla vecka.
  M